Φωτογραφία: Instagram/@ikeagreece
Φωτογραφία: Instagram/@ikeagreece
11|05|2024 10:00
SHARE
ΙΚΕΑ

Η ραφιέρα από τα ΙΚΕΑ που θα βάλει σε τάξη το μπαλκόνι σας -Θα οργανώσει και θα ομορφύνει τον χώρο


Μια ραφιέρα είναι το ιδανικό έπιπλο για την οργάνωση των χώρων του σπιτιού σας.

Είτε πρόκειται για κάποιο δωμάτιο, είτε πρόκειται για τη βεράντα και το μπαλκόνι σας, μια ραφιέρα θα δώσει νέα διάσταση σε κάθε γωνία αλλά θα οργανώσει παράλληλα και όσα δε θέλετε να βρίσκονται σε κοινή θέα.

Στην προκειμένη περίπτωση η ραφιέρα από τα καταστήματα ΙΚΕΑ είναι εξαιρετική επιλογή καθώς είναι μεγάλη, με πολλές επιφάνειες και ουδέτερο χρώμα.

Εκτός από το ότι θα βάλει σε τάξη το μπαλκόνι, θα ομορφύνει και τον χώρο καθώς επάνω της μπορείτε να βάλετε λουλούδια αναρριχόμενα φυτά. Μπορείτε, επίσης, να δημιουργήστε ένα κάθετο κήπο για τα μυρωδικά σας με την απλή αυτή ραφιέρα για να εξοικονομήσετε χώρο. Eίναι εκπληκτικό πόσα φυτά μπορεί να χωρέσει.

Η ραφιέρα από τα ΙΚΕΑ που θα βάλει σε τάξη το μπαλκόνι σας

Μερικά από τα πλεονεκτήματα αυτής της ραφιέρας είναι επίσης πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους και ταιριάζει το ίδιο στο μπαλκόνι και στην κουζίνα, στον διάδρομο ή το μπάνιο.

Τα πλαστικά πόδια που περιλαμβάνονται, προστατεύουν το δάπεδο από τα γδαρσίματα. Παράλληλα, εκτός από τα εργαλεία σας, τα κουτιά αποθήκευσης και ό,τι άλλο θέλετε να τοποθετήσετε επάνω, είναι ιδανική για κασπό με λουλούδια και φυτά.

Τέλος, αν θέλετε μία μεγαλύτερη σύνθεση αποθήκευσης, μπορείτε να συνδυάσετε διάφορες ραφιέρες από την ίδια σειρά.

Δείτε τη ραφιέρα εδώ

SHARE