Φωτογραφία: Instagram/@shelley_cottage
Φωτογραφία: Instagram/@shelley_cottage
18|03|2023 09:00
SHARE
DESIGN

Πώς ένα μπάνιο μεταμορφώθηκε στην πιο cozy κρεβατοκάμαρα που έχεις δει ποτέ -Η απίθανη ανακαίνιση


Είτε μιλάμε για ανακαίνιση για πρακτικούς λόγους, είτε για διακοσμητικούς, οι αλλαγές είναι όμορφες ενώ χαρίζουν πάντα μία ευχάριστη αίσθηση.

Στην περίπτωση ενός ζευγαριού από το Brighton και οι δύο παραπάνω λόγοι ισχύουν, με την ανακαίνιση να προσθέτει στο σπίτι ακόμη ένα υπνοδωμάτιο στη θέση ενός μπάνιου.

H Βίκυ και ο Τιμ, έχουν μια όμορφη οικογένεια η οποία μεγάλωσε και αποφάσισαν πως χρειάζονται λίγο ακόμη χώρο στο υπέροχα διακοσμημένο σπίτι τους.

Για την ακρίβεια, αποφάσισαν να μετατρέψουν ένα μικρό μπάνιο σε τρίτη κρεβατοκάμαρα και όπως φαίνεται το αποτέλεσμα αποζημίωσε κάθε κόπο τους.

Φωτογραφία: Instagram/@shelley_cottage

Όπως αναφέρεται στο apartmentherapy.com το ζευγάρι εμπιστεύθηκε έναν υδραυλικό αρχικά για να αφαιρέσει κάθε σωλήνωση καθώς και έναν οικοδόμο ώστε να δημιουργήσει το WC σε ένα άλλο δωμάτιο.

Αφού αφαίρεσαν κάθε έπιπλο του μπάνιου και κάθε φωτιστικό, άλλαξαν το πάτωμα και έβαλαν μια μαλακή μοκέτα από τοίχο σε τοίχο για επιπλέον άνεση αλλά και για να πάρει μια πιο cozy μορφή ο χώρος. Οι υπόλοιπες αλλαγές ήταν ελάχιστες και περισσότερο έμοιαζαν σαν διακοσμητικές πινελιές, αλλά έκαναν τον χώρο να μοιάζει περισσότερο με υπνοδωμάτιο και λιγότερο με μπάνιο.

Επέλεξαν το χρώμα της μέντας και το απαλό ροζ για τους τοίχους αφού δίνουν μια υπέροχη, ήρεμη αίσθηση στο νέο υπνοδωμάτιο, σαν να είναι καλοκαίρι.

Οι λευκές λεπτομέρειες των επίπλων, το μεταλλικό κρεβάτι με το vintage κάγκελο και το φως το οποίο μπαίνει από τα παράθυρα φέρνει πραγματική αρμονία στον χώρο.

Φωτογραφία: Instagram/@shelley_cottage
SHARE