Διακόσμηση σπιτιού με λιλά χρώμα
H διακοσμητική τάση για το 2021/Φωτογραφία: Curology/Unsplash
LILAC

To απαλό λιλά είναι το must χρώμα στη διακόσμηση του σπιτιού αυτήν την εποχή


Οι interior designers προτείνουν να βάλουμε το λιλά χρώμα στην διακόσμηση του σπιτιού μας για την φετινή άνοιξη.

Η άνοιξη ήταν ανέκαθεν η εποχή των αλλαγών, όπου οι περισσότεροι νιώθουμε την ανάγκη να ανανεώσουμε τόσο τον ίδιο μας τον εαυτό, όσο και τους χώρους του σπιτιού μας. Οι περισσότερες γυναίκες υιοθετούν ένα νέο hair look και ψάχνουν τρόπους να φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στο σπίτι τους.

Οι παστέλ αποχρώσεις αποτελούν ίσως μια από τις πιο classy και διαχρονικές επιλογές ιδιαίτερα για την ανοιξιάτικη σεζόν. Φέτος το λιλά χρώμα έχει την τιμητική του και το συναντάμε στα πιο stylish σπίτια.

Το απαλό λιλά χρώμα είναι μια από τις μεγάλες τάσεις στη διακόσμηση για φέτος την άνοιξη και οι φανατικοί της διακόσμησης το υιοθετούν στα έπιπλα, τους τοίχους, τα deco αντικείμενα (όπως βάζα, μαξιλάρια, κουρτίνες και κεριά) μέχρι και στα σεντόνια του υπνοδωματίου.

Με μια ματιά στους λογαριασμούς των πιο δημοφιλών λογαριασμών στο Instagram σχετικά με το interior design θα παρατηρήσει κανείς ότι το λιλά χρώμα κερδίζει ολοένα και περισσότερη προσοχή.

Το λιλά χρώμα προσθέτει χρώμα στο χώρο και αισιοδοξία με τον πιο διακριτικό τρόπο. Μάλιστα είναι από τις πρώτες επιλογές για το υπνοδωμάτιο και το παιδικό δωμάτιο. Είναι κομψό, φινετσάτο και αποπνέει φρεσκάδα στον χώρο. Τα παστέλ χρώματα είναι συνώνυμα της ανοιξιάτικης διακόσμησης και φέτος το λιλά είναι η πρώτη επιλογή των deco lovers.

SHARE