συλλογή H&M x Paco Rabanne
Φωτογραφία: H&M
09|11|2023 12:33
SHARE
RABANNE HM

Τα deco items που θα δώσουν διακριτικά disco vibes στο σπίτι σας


Αυτή τη σεζόν, αντί για το καθιερωμένο cozy χειμωνιάτικο deco, μπορείτε να δώσετε στον χώρο σας μια διακριτική disco λάμψη.

Ο πολύ καλός λόγος για να δοκιμάσετε αυτό το deco twist είναι η ολόφρεσκη συλλογή Rabanne HM, δηλαδή η συνεργασία του γνωστού high street brand με τον iconic γαλλικό οίκο Rabanne, που είναι βουτηγμένη στην ασύγκριτη λάμψη των 70s.

Γνωστός για τη φουτουριστική χρήση του πλαστικού και «πατέρας» των metallics στη μόδα, ο Paco Rabanne δημιούργησε την εταιρεία του τη δεκαετία του 1960, εναρμονίζοντας τη συλλογή του με την "διαστημική εποχή" που ενδυνάμωνε τις γυναίκες και εξερευνούσε νέα μονοπάτια δημιουργικότητας.

Rabanne HM

Η συλλογή σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Rabanne, Julien Dossena, και αποτελεί την πρώτη απόπειρα του Dossena στον εσωτερικό σχεδιασμού.

Η συλλογή ορίζεται από το χαρακτηριστικό μεταλλικό φινίρισμα του Rabanne και αποτελείται από αντικείμενα και έπιπλα που περιλαμβάνουν βάζα, κηροπήγια και κύπελλα, δίσκους με το μονόγραμμα του οίκου, ένα σετ από ζάρια και μια τράπουλα.


Rabanne HM

Τα μεταλλικά τραπέζια αλλά και η κουρτίνα από παγιέτες, θα δώσουν στον χώρο σας ένα late 60s -70s στιλ, ενώ ανήκουν στην κατηγορία των διαχρονικών επίπλων, κάτι που δεν συμβαίνει πάντα με τις κονσεπτικές συλλογές.


Rabanne HM

Τόσο το σετ σερβιρίσματος, το φωτιστικό αλλά και το χαλί με το logo του Rabanne, δίνουν την αίσθηση ακριβών και πολυτελών items που δίνουν στον χώρο την αύρα της διαχρονικότητας.


Rabanne HM

Rabanne HM
SHARE