κρεβάτι με σεντόνια

Pumpkin spice -Το φθινοπωρινό χρώμα που κάνει το σπίτι πιο ζεστό και ατμοσφαιρικό

Οι αποχρώσεις του κίτρινου και του πορτοκαλί ταιριάζουν ιδανικά στο φθινόπωρο.

Είναι το χρώμα των πεσμένων φύλλων, του ζεστού καφέ με γάλα που ξαναμπαίνει στην καθημερινότητά μας, και της κολοκύθας που ευδοκιμεί και δοκιμάζουμε σε συνταγές ή αγοράζουμε με αφορμή το αμερικάνικο Halloween.

Ως γήινο χρώμα, λοιπόν, το πορτοκαλί και όλες οι διαβαθμίσεις του ως το καφέ, αποπνέουν μια ζεστή cosy αύρα, είτε τα φοράμε είτε τα επιλέγουμε για να διακοσμούμε τον χώρο μας.

Άλλωστε , το κορυφαίο στοιχείο στο οποίο συμφωνούν όλοι οι deco experts είναι ότι ανεξάρτητα από τις επιμέρους τάσεις, τα fancy διακοσμητικά και τα στιλάτα έπιπλα, το μεγαλύτερο στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί σε ένα χώρο είναι η ατμόσφαιρα.

Φέτος το φθινόπωρο, μπορείτε να δοκιμάσετε να εντάξετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας το γλυκό χρώμα της κολοκύθας.

Το pumpkin, λοιπόν, θυμίζει πορτοκαλί, αλλά είναι ελαφρώς πιο σκούρο και πιο ματ -ζεσταίνει το χώρο χωρίς να «φωνάζει».

Οι deco lovers που έχουν εντάξει το κολοκυθί στον χώρο τους, το προτιμούν συνδυασμένο με λευκές αποχρώσεις ανοιχτόχρωμο ξύλο ζεσταίνει το χώρο, με σκούρο γκρι (ώστε να το φωτίζει), ενώ σε ορισμένες πιο bold περιπτώσεις θα το δείτε συνδυασμένο με πράσινο.

Ένα ζευγάρι pumpkin λινά σεντόνια θα γλυκάνουν το δωμάτιο, δίνοντας μια πιο ενδιαφέρουσα και φρέσκια εναλλακτική στα κλασικά γήινα μπεζ και greige.

Παρακάτω, δείτε μερικούς τρόπους να εντάξετε το γλυκό κολοκυθί στον χώρο σας και να δημιουργήσετε το τέλειο fall deco home look!