σπίτι με κομψή διακόσμηση
Φωτογραφία: Instagram/@livingbylo
17|01|2022 08:00
SHARE
MINIMAL & COSY

Ένα ατμοσφαιρικό, minimal διαμέρισμα με οβάλ ντουλάπα και ντελικάτη διακόσμηση


Σε αντίθεση με την μαξιμαλιστική πολυτέλεια που ενθουσίαζε τους deco lovers σε παλαιότερες δεκαετίες, ο μινιμαλισμός έχει πλέον αναδειχθεί σε κυρίαρχη τάση.

Οι neutral επιφάνειες που αντανακλούν το φως και η ύπαρξη λιγότερων αντικειμένων στον χώρο, δίνουν την αίσθηση της καθαρότητας και της ηρεμίας, αφήνοντας την αρχιτεκτονική του χώρου να αναπνεύσει.

Από την άλλη, υπάρχουν εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο μινιμαλισμός είναι κάπως «κρύος» και στερούν από τον χώρο το στοιχείο του cosy.

Έτσι, το στοίχημα έγκειται στον συνδυασμό και την εξισορρόπηση αυτών των δύο -κάτι που έχει πετύχει άψογα μία νεαρή γυναίκα στο Μόντρεαλ.

Η Lauren έχει αφιερώσει το Instagram προφίλ της στο κομψό διαμέρισμά της, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 70 χιλιάδες followers από όλο τον κόσμο και έχει φιλοξενηθεί σε αφιερώματα διάφορων deco περιοδικών.

Μια γρήγορη ματιά είναι αρκετή για να κολλήσετε, αλλά και για να καταλάβετε γιατί αυτό το διαμέρισμα είναι τόσο δημοφιλές.

Αρχικά, η διαρρύθμισή του δημιουργεί την αίσθηση του μεγάλου χώρου, το φως μπαίνει άπλετο από τα παράθυρα και το ξύλινο πάτωμα ζεσταίνει την ατμόσφαιρα.

Η Lauren γράφει στο blog της πως, ενώ δουλεύει στον τομέα της τεχνολογίας, το interior design είναι το πάθος της και εξωτερικεύει εκεί τη δημιουργικότητά της -έτσι τα έπιπλα είναι επιλεγμένα με ιδιαίτερη προσοχή και κάθε item είναι ξεχωριστό.

Ένας καναπές με ιδιαίτερο σχήμα σε απαλό πράσινο χρώμα, μία σικάτη οβάλ κομόντα, statement φωτιστικά και κεριά σε παστέλ αποχρώσεις και βάζα με λουλούδια, γλυκαίνουν τον χώρο.

Ωστόσο, το wow factor του σπιτιού είναι μια απίθανη οβάλ ντουλάπα σε μια γωνία του σαλονιού, που κλέβει την παράσταση!

SHARE