Η ζωγράφος Αγγελική Αγγελίδου

Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα Ashley και μας υπόσχεται το σπίτι των ονείρων μας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της αμερικανικής εταιρείας επίπλων ASHLEY στο πολυώροφο κατάστημα της Λ. Κηφισίας.

H ASHLEY ήρθε στην Ελλάδα για να κατακτήσει την εγχώρια αγορά επίπλων όπως έχει κάνει σε όλο τον κόσμο.

Το τετραώροφο κτίριο της Λ. Κηφισίας φόρεσε τα καλά του κι ο οικοδεσπότης Δημήτρης Βιτσαξάκης, υποδέχθηκε φίλους και συνεργάτες που θαύμασαν από κοντά τις προτάσεις της διεθνούς φίρμας ASHLEY που το 2005 είχε αναδειχθεί Νο1 εταιρία κατασκευής επίπλων στον κόσμο.

Ο αμερικάνικος κολοσσός δίνει την ευκαιρία να φτιάξουμε το σπίτι που πάντα ονειρευόμασταν, με εξαιρετικές προτάσεις, που συνδυάζουν μοναδικά το design με την ποιότητα.

Τα έπιπλα της ASHLEY πωλούνται σε περισσότερα από 20.000 καταστήματα σε 123 χώρες, ενώ έχει πάνω από 800 καταστήματα λιανικής πώλησης στον κόσμο. Με πωλήσεις άνω των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μπορεί να χαρακτηριστεί ως εταιρεία-κολοσσός στην αγορά του επίπλου.

Το event των εγκαινίων, εξελίχθηκε σε ένα πολύ όμορφο πάρτι, που κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα. Ούτε η ξαφνική μπόρα δεν χάλασε τη διάθεση κανενός καθώς όλα ήταν άριστα οργανωμένα από τους ανθρώπους της ASHLEY!

Αντώνης Λουδάρος
Τζένη Μπότση, Ευγενία Δημητροπούλου
Ναταλία Δραγούμη, Κατερίνα Γερονικολού
Μιμή Ντενίση
Η Γωγώ Αυγερινοπούλου ανάμεσα στον επιχειρηματία Νίκο Βαρελά και τον Digital Marketing Manager της ASHLEY HOMESTORE Γιώργο Λαμπράκη.