Κρεβατοκάμαρα με καθρέπτη, φωτιστικά, φυτά και πολυθρόνα από την ΙΚΕΑ
Μπαμπού, παντού/ Φωτογραφία: ΙΚΕΑ
ΕΠΙΠΛΑ BAMBOO

Τα έπιπλα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2020 σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι στην εξοχή -Χαλαρωτική ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο


Οταν το στρες γίνεται η δεύτερη φύση σου, μάλλον είναι η φύση που λείπει από τη ζωή σου.

Οι άνθρωποι στον τομέα της διακόσμησης και της επίπλωσης έχοντας αφουγκραστεί τις εσωτερικές μας ανάγκες και θέτοντας στο επίκεντρο την κάλυψή τους, δεν μπορούσαν παρά να αντλήσουν έμπνευση από την αιώνια πηγή ζωής: την Φύση.

Τα υλικά της μπορούν να απελευθερώσουν από μέσα μας την συσσωρευμένη κούραση και ένταση από την ζωή στην πόλη που μας κάνει να βάζουμε σε σίγαση την φωνή μέσα μας -την φωνή που πάντα μαρτυρά αυτό που έχουμε πραγματικά ανάγκη.

Τα έπιπλα στο σπίτι χαρακτηρίζουν και καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά μας σε αυτό. To 2020, λοιπόν, η τάση που φαίνεται να έχει δυνατή παρουσία στις προτάσεις των home brands και των interior designers έχει στον πυρήνα ένα υλικό που μας μεταφέρει κατευθείαν στην αυλή μιας εξοχικής κατοικίας. Τα έπιπλα μπαμπού έρχονται για να δώσουν στο εσωτερικό (πέρα από το εξωτερικό) του σπιτιού την αίσθηση ότι βρισκόμαστε κάπου μακριά από την πόλη.

Μας χαλαρώνουν, μας δίνουν την ανάσα αναζωογόνησης που χρειαζόμαστε και κάνουν το σπίτι ένα καταφύγιο ξεκούρασης στο τέλος της ημέρας. Αν στο άκουσμα των «επίπλων μπαμπού» σας έρχεται στο μυαλό η εικόνα μιας βεράντας, μιας αυλής ή ενός κήπου, οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας πείσουν ότι τα έπιπλα από μπαμπού μπορούν να ενταχθούν σε κάθε δωμάτιο δημιουργώντας ένα αρμονικό περιβάλλον.

SHARE