Γκουρού της εσωτερικής διακόσμησης αποκαλύπτει τα τρία βασικά λάθη που πρέπει να αποφεύγετε όταν διακοσμείτε το σπίτι σας
Φωτογραφία: Shutterstock
10|10|2023 11:04
SHARE
HOME DECO

Γκουρού της διακόσμησης αποκαλύπτει τα τρία βασικά λάθη που πρέπει να αποφεύγετε όταν διακοσμείτε το σπίτι σας


Ένας γκουρού της εσωτερικής διακόσμησης αποκάλυψε τα τρία βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Ο 39χρονος Preston Konrad, είναι δημιουργικός διευθυντής με έδρα τη Νέα Υόρκη, γνωστός για τις εμφανίσεις του στην εκπομπή Today μαζί με τη Hoda Kotb και την Jenna Bush Hager, καθώς και στις εκπομπές Good Morning America, Rachel Ray και Access Hollywood.

Ο ειδικός σε θέματα εσωτερικής διακόσμησης έκανε πρόσφατα λογαριασμό στο TikTok όπου μοιράζεται τις απόψεις του, αλλά προλόγισε το βίντεο με τα λάθη στη διακόσμηση τονίζοντας: «Επιτρέψτε μου απλά να πω τη γνώμη μου, άλλωστε ποιος είμαι εγώ για να πω ότι είναι λάθος; Είναι το σπίτι σας… Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος».

Αλλά φυσικά οι χρήστες έσπευσαν να τον αποθεώσουν με επαίνους για τις χρήσιμες συμβουλές τους.

3 λάθη στη διακόσμηση του σπιτιού που πρέπει να αποφεύγετε

Στο βίντεο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει προβληθεί περισσότερες από 45.000 φορές, ο Preston μιλάει απευθείας στην κάμερα καθώς ξεκινάει: «Αυτά είναι μερικά από τα μεγαλύτερα "λάθη" που βλέπω όταν σχεδιάζω έναν χώρο ή όταν βοηθάω έναν φίλο να φτιάξει το σπίτι του».

@prestonkonrad My no.1 tip? Its your home, let it reflect your personality and your family🤌🏻 #hometipsandtricks #homedecortiktok #interiorinspiration ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

Στη συνέχεια ο Preston ξεκινά τη λίστα του και αναφέρει ότι το πρώτο μεγάλο λάθος είναι η έλλειψη προσωπικότητας.

«Δεν υπάρχει πολλή προσωπικότητα ή δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό στο χώρο», λέει χαρακτηριστικά.

«Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα. Μπορεί να σημαίνει κάτι που αγοράσατε στα ταξίδια σας. Μπορεί να είναι ένα όμορφο έργο τέχνης που πήρατε από μια υπαίθρια αγορά και το οποίο αγαπάτε. Ή ένα πολύ ωραίο αντικείμενο που κληρονομήθηκε από τη γιαγιά σας».

Η δεύτερη συμβουλή είναι να αποφεύγετε τα έπιπλα που «δεν ταιριάζουν».

«Συνήθως, για μένα, αυτό είναι πράγματα που είναι πραγματικά πολύ μικρά - όχι πολύ μεγάλα».

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι αγχώνονται με την αγορά ενός μεγάλου καναπέ, οπότε αγοράζουν έναν μικρότερο, ο οποίος είναι μια χαρά! Δεν χρειάζεται να ξεφορτωθείτε τον καναπέ. Πρέπει απλώς να προσθέσουμε άλλα πράγματα γύρω του - καρέκλες, φυτά κ.λπ.».

Η τελευταία συμβουλή του Preston είναι να «μην επιμένετε σε μια μάρκα» όταν διακοσμείτε από το μηδέν.

Και το εξήγησε: «Είναι πολύ δελεαστικό, όταν φτιάχνετε έναν νέο χώρο, να αγοράσετε ένα σετ επίπλων, όλα μαζί».

Ωστόσο τονίζει: «Πάρτε το χρόνο σας και επιμεληθείτε το. Μην ξεχνάτε να αναμειγνύετε το vintage!» παρότρυνε.

Ο εμπειρογνώμονας εσωτερικού σχεδιασμού πρόσθεσε στη λεζάντα, καθώς έγραψε ενθαρρυντικά: «Η νούμερο ένα συμβουλή μου; Είναι το σπίτι σας, αφήστε το να αντανακλά την προσωπικότητά και την οικογένειά σας».

Και γρήγορα κατακλύστηκε από ενθαρρυντικά σχόλια, καθώς ένας χρήστης έγραψε: «Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο φροντίζετε να μην ντροπιάζετε, αλλά δίνετε τόσο χρήσιμες πληροφορίες. Σας ευχαριστώ!».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Συμφωνώ και προτείνω αυτές τις συμβουλές στους φίλους μου».

Και ένας τρίτος είπε απλά: «Σας ευχαριστώ που αναφέρατε την προσωπικότητα!».

SHARE