πάγκος τραπέζι και καρέκλες σε κουζίνα
Το trend που θα μεταμορφώσει την κουζίνα σας/ Φωτογραφία: IKEA
DESIGN TREND

Η νέα τάση που θα μεταμορφώσει την κουζίνα σου -Έχει κατακτήσει το Pinterest και είναι εξαιρετικά πρωτότυπη


Το τελευταίο trend στη διακόσμηση, που λατρεύουν οι design lovers ανά τον κόσμο είναι οι κούνιες!

Με μια βόλτα στα social media και πιο συγκεκριμένα το Instagram και το Pinterest κανείς συναντά άφθονη έμπνευση γύρω από το στιλ αλλά και τη διακόσμηση. Παγκοσμίως αναγνωρισμένοι influencers και designers προτείνουν τάσεις και trends, με τους θαυμαστές του design να αδημονούν για όσα trends θα φέρει η νέα σεζόν και πώς θα τα προσαρμόσουν στο δικό τους γούστο και σπίτι.

Αν λοιπόν βρίσκεστε σε φάση που θέλετε να ανανεώσετε τους χώρους του σπιτιού σας και ψάχνετε για εφευρετικές και δημιουργικές λύσεις, τότε ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω trend, το οποίο είναι ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο και ανέμελο, προσδίδοντας ωστόσο στην κουζίνα ή την τραπεζαρία μια ιδιαίτερη νότα.

Ο λόγος για τις κούνιες, τις οποίες λατρεύαμε παιδιά και πλέον, ως ενήλικοι και φανατικοί λάτρεις της διακόσμησης τις βλέπουμε ως τρόπο για να μεταμορφώσουμε το σπίτι σας σε όαση καλαισθησίας.

Μάλιστα, υπάρχει μια πληθώρα σχεδίων, στιλ και χρωμάτων στην αγορά, ώστε να βρείτε τις κούνιες που ταιριάζουν στο σπίτι σας.

Επίσης, η τοποθέτησή της είναι πιο εύκολη από όσο φαντάζεστε, ενώ είναι ό,τι πρέπει για έξτρα χώρο στην κουζίνα (για να μην αναφέρουμε ότι το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα γίνονται πλέον πανεύκολα, αφού δε χρειάζεται να μετακινείτε καρέκλες).

Μήπως να δοκιμάσετε λοιπόν κάτι πιο τολμηρό και να ξεφύγετε από την κλασική καρέκλα κουζίνας, που βλέπουμε (κυριολεκτικά) παντού; Σκεφτείτε το!

SHARE