υπνοδωμάτιο με μεγάλο παράθυρο
Φωτογραφία: Architectural Digest
25|01|2024 11:27
SHARE
DESIGN

Τρεις interior designers μεταμορφώνουν το ίδιο υπνοδωμάτιο -Πολύ διαφορετικά, εξίσου καλόγουστα


Πώς ένα υπνοδωμάτιο μπορεί να μεταμορφωθεί σε έναν απίστευτα ντιζαϊνάτο χώρο;

Αρκεί μόνο η φαντασία και η τεχνογνωσία κάποιου designer expert και, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό.

Με γνώμονα τα παραπάνω, 3 αρχιτέκτονες κλήθηκαν από το Architectural Digest να μεταμορφώσουν το ίδιο υπνοδωμάτιο και να δημιουργήσουν έναν ονειρεμένο χώρο.

Ο κάθε ένας από αυτούς μετέτρεψε τον ίδιο χώρο με εντελώς διαφορετικό τρόπο και πράγματι, οι 3 ανακαινισμένες εκδοχές δεν μοιάζουν σε τίποτα η μια με την άλλη.

Η Lula Galeano, η Laura Hodges και ο Alvin Wayne με μια φωτογραφία της ίδιας ευρύχωρης κρεβατοκάμαρας κλήθηκαν να δημιουργήσουν έναν νέο χώρο, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Τρεις interior designers μεταμορφώνουν το ίδιο υπνοδωμάτιο

O Alvin Wayne που αγαπά το «cosy, lux και modern» στιλ σχεδίασε ένα υπνοδωμάτιο με καμπύλες γραμμές, που δείχνει πολυτελές αλλά και ζεστό. Κυριαρχούν οι αποχρώσεις του μπεζ και του απαλού κεραμιδί ενώ τον χώρο κοσμούν εντυπωσιακά φωτιστικά με μάρμαρο και χρυσό.

H Laura Hodges, δηλώνει ότι προτιμά έναν χώρο με διαφορετικές υφές, καλά τοποθετημένα έπιπλα και χαρακτήρα που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο. Επέλεξε ξύλινες μπαλκονόπορτες και ξύλινα δοκάρια στην οροφή που έδωσαν στον χώρο χαρακτήρα εξοχικού, ενώ ξύλινα είναι επίσης το κρεβάτι και τα κομοδίνα. Το λευκό και το πράσινο κυριαρχούν στον χώρο, κάνοντάς τον ιδιαίτερα φιλόξενο.

Η Lula Galeano δημιούργησε την πιο σουρεαλιστική εκδοχή του υπνοδωματίου με γαλάζιους τοίχους στο χρώμα του ουρανού και έναν αστερισμό στην οροφή, ενώ μετέτρεψε το παράθυρο σε κυκλικό άνοιγμα και δημιούργησε οβάλ υποδοχές στους λευκούς τοίχους. Το στοιχείο, ωστόσο, που έκλεψε την παράσταση ήταν το στρογγυλό ξύλινο κρεβάτι, το οποίο κρέμεται από την οροφή!

Δείτε πώς 3 interior designers μεταμόρφωσαν το ίδιο υπνοδωμάτιο

SHARE