Το σπίτι της Ιώαννας Παππά
Ιώαννα Παππά/Φωτογραφία: NDP
01|08|2023 12:58
SHARE
COZY VIBES

Ιωάννα Παππά: Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της ηθοποιού με τον πολιτικό μηχανικό σύζυγό της, Κώστα Πάντο


Η Ιωάννα Παππά είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς, που απασχολεί τα Μέσα κυρίως μέσω της δουλειάς της.

H γνωστή ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον πολιτικό μηχανικό σύζυγο της, Κώστα Πάντο. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς είναι και οι δύο άνθρωποι χαμηλών τόνων.

Μάλιστα, η σχέση τους έγινε περισσότερο γνωστή όταν η Λένα Παπαληγούρα αποκάλυψε ότι η συνάδελφός και φίλη της θα είναι κουμπάρα στο γάμο της μαζί με τον σύντροφό της, που είναι ο αδερφός του Κώστα Πάντου. Το 2019 η ευτυχία τους επισφραγίστηκε με τον ερχομό του γιου τους.

O Κώστας Πάντος και η Ιωάννα Παππά κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο το 2019/Φωτογραφία: NDP

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK, για τον ερχομό του γιου της, η Ιωάννα Παππά είχε δηλώσει: «Η νέα μου καθημερινότητα απαιτεί να ξυπνάω στις 06:45 κάθε πρωί και να κοιμάμαι μετά τις 00:30, εκτός κι αν έχω βραδινό γύρισμα και επιστρέφω στο σπίτι ακόμα πιο αργά. Ευτυχώς, είναι ένα καθόλου φοβικό αλλά αντίθετα κοινωνικό παιδάκι που έμαθε με κόσμο στο σπίτι. Δεν είναι προσκολλημένο σε εμένα, δεν μου κάνει μούτρα όταν φεύγω, για να με κάνει να αισθάνομαι ενοχές και εκδηλώνει τη χαρά του κάθε φορά που με βλέπει να επιστρέφω στο σπίτι. Αλλά και πάλι φροντίζω να λείπω όσο το δυνατόν λιγότερο και είμαι πάντα αυτή που θα το ξυπνήσει το πρωί και θα το κοιμίσει το βράδυ».

Αν και η ίδια κρατά χαμηλούς τόνους στο προφίλ της στο Instagram, κατά καιρούς, έχει δείξει γωνιές από το μοντέρνο σπίτι της.

Οπως μπορούμε να δούμε, στα έπιπλα, κατά κανόνα κυριαρχούν οι απλές και μοντέρνες γραμμές. Το λευκό πρωταγωνιστεί στο σαλόνι και το στιλ είναι χαλαρωτικό, γαλήνιο και ήρεμο δίνοντας έτσι μια σύγχρονη και μοντέρνα εμφάνιση στο σπίτι.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της Ιωάννας Παππά και του Κώστα Πάντου:

SHARE