Δέσποινα Βανδή
Photo: Instagram @desp1navandi
06|01|2022 11:36
SHARE
DECO INSPIRATION

Η μοντέρνα κουζίνα της Δέσποινας Βανδή θα εμπνεύσει τους deco lovers


Η Δέσποινα Βανδή ζει μέσα στη μουσική, ωστόσο έχει αποδείξει ότι έχει και άλλες δραστηριότητες που την γεμίζουν, όπως τα ταξίδια και η μαγειρική.

Στην διάρκεια της πρώτης καραντίνας, δεν ήταν λίγες οι φορές που η ίδια μπήκε στην κουζίνα και βιντεοσκόπησε συνταγές, δημιουργώντας ένα διασκεδαστικό trend που ξετρέλανε τους φαν της.

Η Δέσποινα Βανδή έχει μιλήσει και σε συνεντεύξεις της για το πόσο αγαπά να μαγειρεύει για τα παιδιά της και μέσω του Instagram, βρήκε έναν τρόπο να μοιραστεί αυτό το χόμπι με τους ακόλουθούς της, ανταλλάζοντας ιδέες και μαγειρικά tips.

Παρ΄όλο που το μεγαλύτερο μέρος του προφίλ της καταλαμβάνεται από τα εντυπωσιακά looks της για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της, τα stage looks αλλά και τα ταξίδια της, η ίδια έχει αναρτήσει φωτογραφίες και βίντεο από το σπίτι της, και συγκεκριμένα από τη μοντέρνα, industrial κουζίνα της.

Σε αντίθεση με το total white που βλέπουμε συχνά στα σπίτια των celebrities, η κουζίνα της Δέσποινας Βανδή έχει στιλ και προσωπικότητα.

Ένας μαύρος τοίχος που φωτίζεται από δύο εντυπωσιακές ραφιέρες γεμάτες βάζα με μαγειρικά υλικά είναι το συνηθισμένο φόντο για τα βίντεο των συνταγών της.

Ο σκούρος «καμβάς» φωτίζεται από έξτρα λεπτομέρειες όπως δύο μεταλλικά βάζα με φυτά, ψάθινα καλάθια που δίνουν μια πιο ζεστή νότα αλλά και ένα pop art poster της Μέριλιν Μονρό που δίνει χαρακτήρα στο χώρο.

Μεγάλα ψάθινα σουπλά και βάζα προσθέτουν υφή στον μεταλλικό πάγκο, ενώ όπως φαίνεται σε κάποια βίντεο, ο χώρος «ανοίγει» από τη μία πλευρά, επικοινωνώντας με την μπαλκονόπορτα που οδηγεί στο μπάρμπεκιου και λούζει τον χώρο με φως.

SHARE