Σάρα Στόρεϊ και Μέλανι Τούμλιν
Φωτογραφία: Instagram/@mamaswandering
ΤΙΝΥ ΗΟΜΕ

Οικογένεια μεταμόρφωσε ένα λεωφορείο σε διαμέρισμα -Μοντέρνο και γουστόζικο, θα το ζηλέψεις


Οι μαμάδες Σάρα Στόρεϊ και Μέλανι Τούμλιν αξιοποίησαν τον χώρο ενός σχολικού λεωφορείου και δημιούργησαν ένα ονειρικό σπίτι.

Το μικροσκοπικό αλλά συνάμα άκρως άνετο διαμέρισμά τους έχει όλα όσα χρειάζονται και σε αυτό το σημείο να σου τονίσω πως, στο λίγων τετραγωνικών σπίτι ζουν με τα δύο τους παιδιά και το σκυλί τους.

Η οικογένεια, όπως αναγράφεται στο Insider, αγόρασε το σχολικό λεωφορείο στην Ουάσιγκτον για 5.500 δολάρια το καλοκαίρι του 2019 ενώ ξόδεψε περίπου 20.000 δολάρια για να το μετατρέψει σε αυτό το ιδανικό μικροσκοπικό σπίτι.

Φωτογραφία: Instagram/@mamaswandering
Φωτογραφία: Instagram/@mamaswandering

Εκείνο που αποφάσισαν πως χρειάζονται σίγουρα ήταν μια ευρύχωρη κουζίνα, ένα κανονικό μπάνιο και δύο ξεχωριστές γωνιές για κάθε παιδί.

Μπροστά από την κύρια κρεβατοκάμαρα, τα μικροσκοπικά υπνοδωμάτια των παιδιών χωρίζονται από έναν στενό διάδρομο.

Φωτογραφία: Instagram/@mamaswandering

Όσο για την απορία που σίγουρα περιτριγυρίζει το μυαλό σου όσον αφορά το πού αποθηκεύουν τα πράγματά τους, αρχικά, το κρεβάτι τους είναι υπερυψωμένο με αποτέλεσμα να έχουν άπλετο αποθηκευτικό χώρο κάτω από αυτό και δεύτερον υπάρχουν ντουλάπες και συρτάρια σε κάθε σημείο του σπιτιού.

Στο επίσημο προφίλ τους στο Instagram φροντίζουν να δείχνουν το διαμέρισμά τους και οι διαδικτυακοί τους φίλοι έχουν σχεδόν ζηλέψει κάθε γωνιά του λεωφορείου. Και εμείς το ίδιο- τολμώ να ομολογήσω!

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως, δεν έχει σημασία πόσα τετραγωνικά είναι το κάθε σπίτι.

Εκείνο που γεμίζει τους τοίχους είναι η αγάπη των ανθρώπων που βρίσκονται μέσα σε αυτό και, σίγουρα αν υπάρχει φαντασία, με μια όμορφη διακόσμηση οι χώροι του σπιτιού γίνονται ονειρικοί. Όπως ακριβώς το... τετράτροχο σπίτι των Σάρα Στόρεϊ και Μέλανι Τούμλιν.

Δείτε ολόκληρο το σπίτι εδώ:

SHARE