Φωτογραφία: unsplash/@kalljet
Φωτογραφία: unsplash/@kalljet
NEON LIGHTS

Neon Lights: H προσθήκη που θα δώσει στο σπίτι funky και παιχνιδιάρικη διάθεση -Πώς να την υιοθετήσετε


Τα Neon Lights είναι ο πιο έξυπνος τρόπος για να ανανεώσεις το σπίτι σου με παιχνιδιάρικο τρόπο.

Ενώ τα neon φωτιστικά κοσμούν διάσημους δρόμους της Νέας Υόρκης, γραφικά καφέ του Παρισιού ή μοντέρνα στέκια του Λονδίνου είναι μια τάση που κάθε χρόνο γίνεται και πιο δημοφιλής στο design των εσωτερικών χώρων του σπιτιού με τεράστια επιτυχία.

Μπορεί κανείς να φαντάζεται πως αυτή είναι μια διακοσμητική ιδέα extravagant για το σπίτι, ωστόσο αυτό δεν ισχύει μιας και μπορούν να βρεθούν λεπτεπίλεπτες neon πινακίδες με σχέδια και quotes σε καλλιγραφικές γραμματοσειρές που θα δώσουν λάμψη, τόση όση χρειάζεται.

Neon Lights: H προσθήκη που θα δώσει στο σπίτι σου funky και παιχνιδιάρικη διάθεση

Ένα από τα μυστικά -όχι μόνο στη συγκεκριμένη τάση- είναι η minimal διάθεση. Keep it Simple με απλά λόγια δηλαδή.

Όσον αφορά τα χρώματα, οι αποχρώσεις του ροζ, του κίτρινου και του μπλε είναι οι πιο συχνές επιλογές μιας και είναιπαιχνιδιάρικες και «χαρούμενες».

Αν τα χρώματα δεν είναι το φόρτε σου, ένα λεπτό -μικρό λευκό ή κρεμ neon μπορεί να είναι μια κομψή προσθήκη και ένας τρόπος να πεις «ναι» στην τάση αυτή ακόμη κι αν διστάζεις.

Μοντέρνα και εύκολα στην εγκατάστασή τους, τα neon θα χαρίσουν χρώμα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού δίνοντας σε κάθε γωνιά μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.

Οι neon πινακίδες είναι μια έξυπνη και οικονομική λύση αν ψάχνεις τρόπους να ανανεώσεις το σπίτι ενώ παράλληλα είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να προσθέσεις λίγη προσωπικότητα στους χώρους.

Εκτός από τα συνηθισμένα, τουτέστιν να κρεμάσεις το neon στον τοίχο υπάρχουν διάφορες ιδέες που θα αναβαθμίσουν τους χώρους σου και να πάνε το design σε άλλο level.

Για παράδειγμα, μπορεί κανείς να προσθέσει την minimal neon πινακίδα μέσα σε ένα κάδρο, ή ακόμη και να ανανεώσει έναν παλιό και βαρετό καθρέπτη.

Η γωνιά που απολαμβάνεις τον καφέ σου δεν θα μπορούσε να δείχνει καλύτερη! Μπορείς να δημιουργήσεις μια cozy γωνιά όπου θα πίνεις τον καφέ σου και θα διαβάζεις το βιβλίο σου τα απογεύματα, σαν να είσαι σε κάποιο καφέ.

Editors tip: Θα είναι το απόλυτο ινσταγκραμικό «στέκι», μέσα στο ίδιο σου το σπίτι, για φωτογραφίες στα social media που όλοι θα ζηλεύουν.

Ανάλογα με την επιλογή του σχεδίου, μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε τοίχο, για παράδειγμα στο σαλόνι, πίσω από την τραπεζαρία, στην κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα, ακόμη και στο μπάνιο.

SHARE