Κρεβατοκάμαρα διαμερίσματος με κρεβάτι, κομοδίνο, καναπέ
Ο συνδυασμός της απόλυτης ηρεμίας/ Φωτογραφία: Seashell in Love -Kristin
BEDROOM RULES

Timeless elegance -Ο διαχρονικός χρωματικός συνδυασμός που δημιουργεί χαλαρωτική ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα


To τελευταίο που θα θέλαμε στο κλείσιμο μιας κουραστικής ημέρας, είναι να περνάμε τον χρόνο «ανασύνταξης δυνάμεων» σε έναν αποδιοργανωμένο χώρο. Ακατάστατο, θορυβώδη και «φλύαρο».

Αν, αυτός, είναι για εσάς η κρεβατοκάμαρα, θα πρέπει η διαρρύθμιση, η οργάνωση και η διακόσμηση αυτού του δωματίου να είναι προσανατολισμένες στην ηρεμία, την αρμονία και την χαλάρωση. Κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία και τίποτα δεν θα πρέπει να θυμίζει ένταση.

O ρόλος των χρωμάτων, καθοριστικός. Υπάρχει ένας χρωματικός συνδυασμός που έχει κάνει συμβόλαιο με την διαχρονικότητα. Επιβάλλεται στο χώρο διακριτικά, σχεδόν σιωπηλά. Δύο χρώματα καθαρά, το ένα «διάφανο», το άλλo σοφιστικέ, ενώνονται και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γαλήνης στο χώρο.

Λευκό: καθάριο, φωτεινό. Δεν έχει εποχή. Το χρώμα της ισορροπίας, της καθαριότητας, της αναζωογόνησης.

Γκρι: Αυστηρό, σοφιστικέ. Μοντέρνο. Συνδυάζεται υπέροχα με απαλά χρώματα.

Το λεύκο και το γκρι είναι ένας χρωματικός συνδυασμός που θα αλλάξει την ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρά σας και τον συναντάμε στα πιο μοντέρνα διαμερίσματα. Ησυχία, ηρεμία, αρμονία.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε πώς μπορεί να ενταχθεί στο χώρο και να τον ανανεώσει. Μαξιλάρια σε γήινες και παστέλ αποχρώσεις, φυτά και μαύρα ματ κηροπήγια κάνουν την διαφορά

Pampas grass και wall art

Εδώ, το σκούρο πράσινο χαρίζει στον χώρο την απαραίτητη ζωντάνια.Με τον ίδιο -vivid- τρόπο λειτουργούν στο χώρο οι πινελιές σε κίτρινο και χρυσό

και σε burnt orange

Μαξιλάρια με γκρι βελούδο, γκρι ριχτάρι, λευκά λουλούδια

Γεωμετρικά prints, ρίγες και μαύρα ματ διακοσμητικά αξεσουάρ

SHARE