σπίτι στο Άμστερνταμ
Φωτογραφία: Never too small/Youtube
04|10|2023 11:44
SHARE
STYLISH HOME

Το πολυτελές ισόγειο σπίτι ενός ζευγαριού στο Άμστερνταμ με «κρυμμένη» αυλή


Το σπίτι του σχεδιαστή και ξυλουργού Marijn Kruikemeier και της συντρόφου του Liya, βρίσκεται σε ένα ισόγειο, στην καρδιά του Άμστερνταμ.

Οι δυο τους μεταμόρφωσαν το άλλοτε άδειο σπίτι σε έναν φωτεινό, σύγχρονο χώρο γεμάτο με ανέσεις πλήρους μεγέθους και απρόσκοπτη ροή μεταξύ των δωματίων.

Το ζευγάρι αντιμετώπισε την πρόκληση της στενής κάτοψης προσθέτοντας μια σειρά από έπιπλα που κατασκευάστηκαν κατά παραγγελία σε όλο τον χώρο, με χαρακτηριστικότερο ένα καμπύλο δρύινο τοίχο απέναντι από μια κουζίνα πλήρους μεγέθους.

Η μονάδα κρύβει έξυπνα ένα κρυφό μπάνιο, μεγαλύτερες συσκευές κουζίνας καθώς και μια σειρά από αποθηκευτικές κόγχες για μικρότερα αντικείμενα.

Στο σαλόνι, ένα ντουλάπι από το δάπεδο μέχρι την οροφή που εκτείνεται σε όλο το μήκος του δωματίου στεγάζει μια κρυφή τηλεόραση που αναδύεται και εξαφανίζεται μέσω ενός ηλεκτρονικού μηχανισμού ανύψωσης.

Never Too Small/Youtube

Στο τέλος του διαμερίσματος, η ηλιόλουστη κρεβατοκάμαρα με την ενσωματωμένη ντουλάπα σε χρώμα τερακότας που περιβάλλει το κρεβάτι, οδηγεί στην ήσυχη πίσω αυλή, μια ευπρόσδεκτη επέκταση του χώρου διαβίωσης του ζευγαριού τους θερμότερους μήνες.

Never Too Small/Youtube
Never Too Small/Youtube
Never Too Small/Youtube

Δείτε το πολυτελές σπίτι 48 τ.μ. στο Άμστερνταμ

SHARE