Η Rolex είναι ο οικοδεσπότης και σχεδιαστής του 96th Oscars® Greenroom. Copyright Rolex/ Bart Michiels
Η Rolex είναι ο οικοδεσπότης και σχεδιαστής του 96th Oscars® Greenroom. Copyright Rolex/ Bart Michiels
10|03|2024 08:48
SHARE
CINEMA

Rolex: Υπερήφανος Χορηγός της τελετής των Βραβείων ΟΣΚΑΡ®


Η Rolex έχει πάντα διατηρήσει στενούς δεσμούς με τον κόσμο του κινηματογράφου. Τα ρολόγια της έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα χέρια των θρυλικών αστέρων. Και σήμερα, με την υποστήριξή της στην καλλιτεχνική και τεχνική αριστεία στον κινηματογράφο, η Rolex συμμετέχει ενεργά με τον δικό της τρόπο.

Η Rolex συνεχίζει να υποστηρίζει την τέχνη του κινηματογράφου, μέσω των διάσημων σκηνοθετών και Πρεσβευτών της, Martin Scorsese και James Cameron, την Ακαδημία Κινηματογράφου Αcademy of Motion Pictures Arts and Sciences (ιδανικού συνεργάτη της για την καλλιέργεια και προώθηση του σινεμά ), του Μουσείου της Ακαδημίας, του Ιδρύματος Κινηματογράφου Martin Scorsese καθώς και του προγράμματος Rolex Mentor and Protégé Arts Initiative.

Η Rolex είναι ο οικοδεσπότης και σχεδιαστής του 96th Oscars® Greenroom. Copyright Rolex/ Bart Michiels

Το αποκορύφωμα της σεζόν του κινηματογράφου

Η τελετή των Όσκαρ® είναι μια μοναδική γιορτή της αριστείας, της έμπνευσης και του τεχνικού μεγαλείου που απαιτείται για να δημιουργηθεί ένα αριστούργημα. Για το όγδοο συνεχόμενο έτος, η Rolex είναι Υπερήφανος Χορηγός της τελετής των Οσκαρ® που πραγματοποιείται στο Θέατρο Dolby® του Χόλιγουντ, στις 10 Μαρτίου 2024. Μεταδίδεται ζωντανά σε περισσότερες από 200 χώρες παγκοσμίως.

Γιορτάζοντας την αριστεία

Η τελετή των Οσκαρ® αντιπροσωπεύει πολύ περισσότερα από μια αναγνώριση από τους όλους τους παράγοντες του κινηματογράφου. Εξυμνεί την έμπνευση και το συναίσθημα, καθώς και τη διαδικασία παραγωγής, την τεχνική εμπειρογνωμοσύνη και όλα όσα απαιτούνται για τη δημιουργία ενός φιλμ. Ο κινηματογράφος είναι ταυτόχρονα μια τέχνη, μια επιστήμη και μια βιομηχανία, και η τελετή των Οσκαρ® προβάλει όλες τις πτυχές του.

Η ROLEX και το πράσινο δωμάτιο των ΟΣΚΑΡ®

Η Rolex είναι ο επίσημος οικοδεσπότης του Greenroom, του προθαλάμου των Οσκαρ®. Οι υποψήφιοι και οι παρουσιαστές συγκεντρώνονται μέσα σε αυτό το lounge πριν και μετά την εμφάνισή τους στη σκηνή της τελετής των Οσκαρ®, μερικοί επιστρέφοντας με ένα επιθυμητό αγαλματίδιο.

Κάθε χρόνο, η Rolex δημιουργεί ένα νέο διακοσμητικό θέμα για το πράσινο δωμάτιο, το οποίο αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες του.

SHARE