Το σπίτι της Γκουίνεθ Πάλτροου

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μας ξεναγεί στην εκπληκτική της έπαυλη στην Καλιφόρνια

Η Γκουίνεθ Πάλτροουάνοιξε το υπέροχο σπίτι της στον Montecito της Καλιφόρνιας.

Μέσα από ένα εκπληκτικό βίντεο που παραχώρησε στο αρχιτεκτονικό περιοδικό AD, μας υποδέχθηκε στην έπαυλή της και έκανε η ίδια την ξενάγηση στους χώρους του σπιτιού, εξηγώντας πώς ακριβώς δημιουργήθηκε το κάθε δωμάτιο.

Το ίδιο το σπίτι βρίσκεται σε μια εντυπωσιακή τοποθεσία μέσα στη φύση, δημιουργώντας μια εκπληκτική αίσθηση ηρεμίας. Όπως ξέρουμε, η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι λάτρης της yoga και του διαλογισμού, οπότε ο χώρος της δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθεί τον τρόπο ζωής της.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα πολλά διαφορετικά πατώματα που έχει επιλέξει για το κάθε δωμάτιο, η μεγάλη μαρμάρινη τραπεζαρία, όπως και τα εντυπωσιακά μπλε ζωγραφιστά πιάτα της, που θα δείτε τοποθετημένα σε μια τεράστια επιτοίχια πιατοθήκη.

AD Magazine

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το λευκό, το γκρι, το oat και κάποιες πινελιές μαύρου. Για τη διακόσμηση χρησιμοποιήθηκαν κυρίως φυσικά υλικά, όπως το ξύλο, το μάρμαρο και το βαμβάκι, ενώ το σπίτι έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει το μικρότερο δυνατόν ενεργειακό αποτύπωμα στον πλανήτη, ακολουθώντας τις αρχές της βιωσιμότητας.

Από το σπίτι της Γκουίνεθ Πάλτροου δεν θα μπορούσε να λείπει, φυσικά, και ένα ιδιωτικό spa. Η ίδια είναι φανατική του wellness και τα beauty μυστικά της είναι γνωστά σε όλο τον πλανήτη. Εκεί έχει δημιουργήσει ένα είδος hamam, με μια υπέροχη , μικρή πισίνα για απόλυτη χαλάρωση.

AD Magazine

Δείτε το βίντεο: