Σπίτια του Airbnb με likes στο Instagram
Courtesy of Airbnb
18|03|2022 12:00
SHARE
VIRAL HOUSES

Τα μαγευτικά σπίτια του Airbnb με τα περισσότερα likes στο Instagram


Τα όμορφα περίεργα σπίτια έχουν γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια των χρηστών του Instagram, αφού τέτοιου είδους λογαριασμοί έχουν την τιμητική τους.

Οι περίεργες τοποθεσίες και η εντυπωσιακή εσωτερική διακόσμηση είναι το πρώτο πράγμα που κάνει εντύπωση και που τραβά αμέσως την προσοχή στις υπέροχες φωτογραφίες από διάφορα σπίτια, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται στο Airbnb και μπορεί κανείς να περάσει εκεί λίγες μέρες με τους αγαπημένους του.

Οι διακοπές είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα πλέον στην ζωή μας, αφού μέσα σε αυτές τις λίγες μέρες χαλάρωσης προσπαθούμε να γεμίζουμε τις μπαταρίες μας, οπότε θέλουμε ο χώρος που θα επιλέξουμε να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετο και ευφάνταστα διακοσμημένο.

Παρακάτω δείτε τα σπίτια του Airbnb με τα περισσότερα likes στο Instagram. Αυτό που θα διαπιστώσετε είναι πως τα περισσότερα βρίσκονται μέσα στην φύση, απομονωμένα και με θέα που κόβει την ανάσα.

Μία ακόμη προϋπόθεση είναι το να ακολουθεί το εκάστοτε κατάλυμα την τάση της βιωσιμότητας, δημιουργώντας την αίσθηση της απόλυτης ένωσης με το φυσικό περιβάλλον, αφήνοντας το μικρότερο δυνατό ενεργειακό αποτύπωμα στον πλανήτη.

Ένας ξενώνας στην Georgia (ΗΠΑ)

Courtesy of Airbnb

Μια φάρμα του 18ου αιώνα στην Γαλλία

Φωτογραφία: instagram/@ philipp_franke26

Μια βίλα στο Tulum του Μεξικό

Courtesy of Airbnb

Ένα ξύλινο σπίτι στο Oregon (ΗΠΑ)

Courtesy of Airbnb

Μια εξοχική κατοικία στο Vermont (ΗΠΑ)

Courtesy of Airbnb

Ένα σπίτι μέσα στο δάσος του Crow Nest στην Καλιφόρνια

Courtesy of Airbnb

Ένα δενρόσπιτο στην Βόρεια Καρολίνα (ΗΠΑ)

Courtesy of Airbnb

Ένα eco cabin στην Γιούτα (ΗΠΑ)

Courtesy of Airbnb
SHARE