Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας
Φωτογραφία: Shutterstock
INTERIOR DESIGN

Η τάση που κυριαρχεί στα πιο στιλάτα υπνοδωμάτια του εξωτερικού υμνεί το χρώμα


Αυτό το καλοκαίρι, η τάση που κάνει θραύση στο διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας θέλει το χρώμα και τη fun διάθεση να κυριαρχούν.

Η διακόσμηση του υπνοδωματίου είναι για τον καθένα προσωπική υπόθεση. Άλλος μπορεί να θέλει στον χώρο που κοιμάται να επικρατεί η αρμονία και η απόλυτη μονοχρωμία, άλλος προτιμά τα πιο πολύχρωμα μοτίβα και οι fun πινελιές, άλλος αγαπά το vintage και τα πιο βαριά έπιπλα.

Η κρεβατοκάμαρα, ωστόσο, αποτελεί για όλους το προσωπικό ησυχαστήριο -όπου αφήνουμε έξω από την πόρτα τις έγνοιες της καθημερινότητας, το άγχος και το στρες και προσπαθούμε να αποφορτιστούμε, να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να απολαύσουμε μια well-deserved ξεκούραση.

Αν, λοιπόν, είστε σε φάση που ψάχνετε τρόπους να ανανεώσετε την κρεβατοκάμαρά σας η τάση που επικρατεί αυτό το καλοκαίρι είναι ιδανική για τους fans του χρώματος και της πληθωρικής αισθητικής. Ο λόγος για το color-blocking, το οποίο προσγειώνεται σε τοίχους και design items για να κάνει τον χώρο του ύπνου πιο διασκεδαστικό και να του δώσει προσωπικότητα.

Η τάση που κυριαρχεί στα πιο στιλάτα υπνοδωμάτια του εξωτερικού

Το χρώμα λοιπόν είναι το deco trend που βλέπουμε να επικρατεί στα πιο στιλάτα σπίτι του εξωτερικού, με τα social media να δίνουν την απαραίτητη έμπνευση, ώστε να την υιοθετήσουν όσοι θέλουν να φρεσκάρουν και να ανανεώσουν το υπνοδωμάτιό τους.

Μπορείτε φυσικά να βάψετε τον έναν τοίχο σε color-blocking μοτίβο (προτιμήστε αυτόν που είναι ακριβώς πίσω από το προσκεφάλι του κρεβατιού, ώστε να μην κουράζεται το μάτι) ή να υιοθετήσετε την τάση κάνοντας μικρές προσθήκες ή αλλαγές στην υπάρχουσα διακόσμησή του.

Ένα ψάθινο χαλί, ένα πολύχρωμο ριχτάρι, ένα ιδιαίτερο φωτιστικό, σεντόνια με bold μοτίβα και διάφορα άλλα διακοσμητικά που σίγουρα θα βρείτε σε αμέτρητα καταστήματα (online και φυσικά), θα δώσουν στο υπνοδωμάτιό σας την colorful νότα που χρειάζεται.

SHARE