Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04

Το στιλάτο gadget που θα ανανεώσει τον αέρα, αλλά και τη διακόσμησή σου

Σίγουρα έχεις ακούσει την έκφραση «εδώ, πνέει άλλος αέρας». Αν θέλεις να το νιώσεις κι εσύ στον χώρο σου, θα ολοκληρώναμε την πρόταση ως εξής: «με Dyson, φυσικά»!

Ο αέρας που αναπνέουμε είναι ζωτικής σημασίας. Θέλουμε να νιώθουμε, αλλά και να είμαστε ασφαλείς. Έχουμε ακούσει πολλά για την καθαρότητα του. Κι έχουμε προβληματιστεί άλλο τόσο με τους τρόπους που θα την εξασφαλίσουμε. Εδώ, θα πρέπει να βάλουμε μία άνω τελεία, για να γνωρίσεις την πιο φρέσκια ιδέα που έχει να μας παρουσιάσει η πρωτοποριακή Dyson, γνωστή και αγαπημένη για τις καινοτόμες συσκευές της στον οικιακό εξοπλισμό.

Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για το Dyson Pure Hot + Cool Link HP04! Ένας υπερσύγχρονος και υπέρκομψος καθαριστής αέρα, ο οποίος μπορεί να παρέχει θερμότητα ή δροσιά ανάλογα με την εποχή. Ένα μικρό κομψοτέχνημα, που μετατρέπεται σε πραγματική επένδυση ζωτικής σημασίας, για όλες τις εποχές του χρόνου και τις καιρικές συνθήκες.

Dyson Pure Hot + Cool Link HP04-Ό,τι καλύτερο για εσάς και αυτούς που αγαπάτε!

Τόσο κομψό και τόσο πανίσχυρο!

Το Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04 μπορεί και απομακρύνει το 99,97% των αλλεργιογόνων και των ρύπων από την ατμόσφαιρα του χώρου, εξασφαλίζοντας την μέγιστη άριστη απόδοση, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του. Ταυτόχρονα, αποτελεί και ένα statement κομμάτι διακόσμησης, που δεν θα περάσει από κανέναν απαρατήρητο, λόγω του πρωτότυπου σχεδιασμού του χωρίς πτερύγια.

Ο καθαριστής αέρα, ανεμιστήρας και θερμαντικό Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04 έχει την ικανότητα να ανιχνεύει αυτόματα τα αερομεταφερόμενα σωματίδια και αέρια και να τα αναφέρει σε πραγματικό χρόνο στις ενδείξεις της οθόνης. Στη συνέχεια, μπορεί να παγιδεύει τα σωματίδια αυτά στα φίλτρα ενεργού άνθρακα που διαθέτει και να απομακρύνει τα αέρια. Τα αεροστεγή φίλτρα του HEPA παγιδεύουν το 99,95% των εξαιρετικά λεπτών σωματιδίων. Μόνο οι καθαριστές-αερόθερμα Dyson διαθέτουν τεχνολογία Air Multiplier και 360° ταλάντωση, έχοντας την ικανότητα μέσα από την προώθηση καθαρού αέρα να έχουμε μια γρήγορη και ομοιόμορφη θέρμανση στον χώρο μας και σε μεγάλο εύρος, όπως για παράδειγμα σε ένα ολόκληρο δωμάτιο. Αλλά και το καλοκαίρι, όταν δεν χρειάζεσαι θέρμανση, θα υπάρχει μία ισχυρή ροή καθαρού αέρα που θα σε δροσίζει, υγιεινά και ομοιόμορφα.

 Το Dyson Pure Hot + Cool Link HP04 διαθέτει λειτουργία ύπνου και πιστοποίηση αθόρυβης λειτουργίας.

Η Dyson πετυχαίνει όσα οι άλλοι δεν μπορούν...

Το Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04 είναι 3 σε 1! Πρόκειται για μία βραβευμένη συσκευή που γίνεται καθαριστής αέρα, ανεμιστήρας, αλλά και θερμαντικό. Επίσης, καταφέρνει να διατηρεί την ίδια θερμοκρασία παντού στον χώρο. Αυτό είναι κάτι που ήδη γνωρίζεις. Αυτό που δεν γνωρίζεις είναι ότι διαθέτει λειτουργία ύπνου που παρακολουθεί και καθαρίζει, χρησιμοποιώντας τις πιο αθόρυβες ρυθμίσεις της, με μια σκοτεινή οθόνη και ένα καμπυλωτό τηλεχειριστήριο που αποθηκεύεται μαγνητικά επάνω στην ίδια τη συσκευή.

Επίσης, η συντήρηση του φίλτρου της συσκευής είναι εύκολη και με ενσωματωμένες υπενθυμίσεις αντικατάστασης, ενώ ο καθαρισμός της γίνεται απλά με ένα στεγνό ή νωπό πανί. Στα επιπλέον βασικά χαρακτηριστικά του, ο καθαριστής αέρα Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04 έχει την δυνατότητα σύνδεσης μέσω WiFi για προγραμματισμό, έλεγχο και εξατομίκευση της λειτουργίας του από απόσταση.

Στα συν της συσκευής και ο εύκολος καθαρισμός!

Μπορείς να αντισταθείς στο απόλυτο gadget αρμονίας;

H Dyson κατάφερε να κάνει το ιδεατό... πραγματικότητα! Έπειτα από μακροχρόνια ερεύνα, η αφοσιωμένη ομάδα επιστημόνων και μηχανικών της κατάφερε να δημιουργήσει ένα προϊόν που αναπτύσσει τεχνολογία αιχμής και φέρνει την ιδανική ποιότητα και θερμοκρασία αέρα που πρέπει να αποπνέει ο χώρος που κατοικούμε.

Το Dyson Pure Hot + Cool™ Link HP04 εγγυάται την ιδανική ατμόσφαιρα για εσένα και την οικογένειά σου, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει αισθητικά τον χώρο σου με την προσεγμένη κατασκευή του.

Μπορείς να βρεις τα προϊόντα DYSON σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.