Φωτογραφία: Shutterstock

Η συρταριέρα από τα ΙΚΕΑ που θα σας χαρίσει έξτρα αποθηκευτικό χώρο -Κομψή και φινετσάτη

Αν χρειάζεστε έξτρα αποθηκευτικό χώρο στο σπίτι, τότε η συρταριέρα που ανακαλύψαμε στα ΙΚΕΑ είναι η ιδανική λύση για εσάς.

Ανεξάρτητα από το πόσα τετραγωνικά είναι το σπίτι σας ή πόσο ευρύχωρη είναι η κρεβατοκάμαρά σας, ο έξτρα αποθηκευτικός χώρος είναι πάντα χρήσιμος.

Ιδίως στην κρεβατοκάμαρα που τα ρούχα σας μπορεί να «πιάνουν» αρκετό χώρο στην ντουλάπα, ένα έξτρα έπιπλο είναι εξαιρετική ιδέα ώστε να είναι όλα σας τα πράγματα τακτοποιημένα και οργανωμένα.

Με μια έρευνα ανακαλύψαμε μια συρταριέρα από τα ΙΚΕΑ, η οποία κοστίζει μόλις 34,99 και θα σας λύσει το πρόβλημα αν έχετε ελάχιστους αποθηκευτικούς χώρους.

Δείτε τη συρταριέρα από τα ΙΚΕΑ που θα σας χαρίσει έξτρα αποθηκευτικό χώρο

Η συρταριέρα είναι ατσάλινη, με 3 συρτάρια, σε λευκό χρώμα, ιδανική για κάθε δωμάτιο.

Ταιριάζει όποια κι αν είναι η χρωματική παλέτα του δωματίου σας και μπορείτε μέσα της να βάλετε από ρούχα, μέχρι αντικείμενα που χρησιμοποιείτε συχνά.

Η συρταριέρα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κομοδίνο, είναι ελαφριά και μετακινείται εύκολα, καθώς τα χερούλια είναι μέρος των πλαϊνών πλευρών.

Ακόμη, ο σχεδιασμός των φρένων στα συρτάρια, εμποδίζουν να βγει το συρτάρι πολύ έξω, κάτι που ευνοεί αφού προλαμβάνονται τα ατυχήματα.

Δείτε τη συρταριέρα εδώ