Γυναίκα πίσω από σπασμένο τζάμι
Ο φωτογράφος μας δείχνει την προετοιμασία πίσω από το τελικό αποτέλεσμα/ jordi.koalitic/Ιnstagram
VIRAL

Πίσω από αυτές τις εντυπωσιακές φωτογραφίες κρύβονται απλά καθημερινά αντικείμενα -Το φωτογραφικό project που έχει γίνει viral


Τι κοινό έχουν μια κιθάρα, ένα πακέτο ζυμαρικών, λίγα καρύδια, ένα μπαλάκι του τένις, ένα πλαστικό μπουκάλι, ένα ποτήρι με νερό κι ένα πατίνι;

Σίγουρα, καθένα από αυτά τα αντικείμενα έχει τη δική του χρήση στην καθημερινότητά μας, κάπου μας εξυπηρετεί.

Ο 27χρονος Ισπανός φωτογράφος ανακάλυψε σε αυτά (και σε πολλά ακόμα) καθημερινά αντικείμενα ιδιότητες που δεν ανιχνεύονται με γυμνό μάτι. Ενας έμπειρος φωτογραφικός φακός, όμως, όπως ο δικός του, μπορεί να τις εντοπίσει και να τις αξιοποιήσει για να δημιουργήσει μικρά φωτογραφικά θαύματα.

Το φωτογραφικό project Jordi. Koalitic ακολουθούν πάνω από 2.000.000 άνθρωποι στο Instagram και το γεγονός αυτό μόνο συγκυριακό δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Τα post του Jordi Puig Batlló στο Instagram έχουν διεκδικήσει και κερδίσει την προσοχή του διαδικτυακού κόσμου γιατί δεν βλέπουμε μόνο την εντυπωσιακή φωτογραφία αλλά και τη την διαδικασία πίσω από αυτή.

Σίγουρα το Photoshop, ο «μάγος» που μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς ένα απλό κλικ, έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα που φτάνει σε μας.

Με την «τακτική» που ακολουθεί ο φωτογράφος στις δημοσιεύσεις -δείχνοντας δηλαδή τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια κάθε λήψης και τι τελικά φτάνει σε μας- κέρδισε αμέσως την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη των followers.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε πώς αντικείμενα που χρησιμοποιείτε καθημερινά ανυποψίαστοι μπορούν να γίνουν η πρώτη ύλη φωτογραφικών αριστουργημάτων.

SHARE