Μάστορας
Ο Douleutaras έχει πάντα τη λύση!
27|09|2022 10:30
SHARE
SO EASY

Τεχνικές εργασίες στο σπίτι; Κι όμως υπάρχει το μυστικό της επιτυχίας


«Ανάγκη για τεχνικές εργασίες στο σπίτι! Ωχ, και τώρα τι κάνουμε»; Σας φαίνεται συνηθισμένη σκέψη, σωστά; Θα σας ανεβάσω βαθμό δυσκολίας με κάτι... καλύτερο! «Προγραμματισμένη ανακαίνιση», γιατί βεβαίως πρέπει. Μου συνέβη πρόσφατα κι έτσι αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας τη μικρή μου ιστορία. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πόσο έξυπνα και μεθοδικά πρέπει να λειτουργούμε όταν η κατάσταση μπροστά μας φαντάζει «βουνό» και μαζί το πιο χρήσιμο tip για τις πολύ δύσκολες στιγμές και έκτακτες καταστάσεις.

Όλα ξεκίνησαν με το «I do». Εγώ είπα το πολυπόθητο «Ναι» στην πρόταση γάμου του Παύλου και ο αγώνας δρόμου ξεκίνησε. Το σπίτι έχριζε ανανέωσης και μάλιστα άμεσα. Τα έπιπλα της κουζίνας και τα ντουλάπια ήθελαν αντικατάσταση, τα πλακάκια το ίδιο, στο μπάνιο οι βρύσες έσταζαν, τα ξύλινα πατώματα είχαν ταλαιπωρηθεί από τα χρόνια και την υγρασία, οι εσωτερικές πόρτες είχαν όλες προβλήματα στους μεντεσέδες. Κι από την άλλη όλοι οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι έπρεπε να φρεσκαριστούν με ένα καλό βάψιμο. Αυτός ο νέος αέρας στο σπιτικό μας σίγουρα θα μας κόστιζε σε χρόνο και χρήμα. Είχαμε ανάγκη από καλό μάστορα και όχι μόνο…

Και τότε έγινε το θαύμα. Η Μαρίζα, η συνάδελφος από το διπλανό γραφείο πρότεινε, το Douleutaras, τη Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Ο Douleutaras είχε όλα όσα χρειαζόμουν και κάτι παραπάνω… «Εγγύηση Εξυπηρέτησης». Με ένα κλικ το πιο premium δίκτυο αξιολογημένων επαγγελματιών τεχνιτών βρισκόταν στη διάθεσή μου, για μια ευρεία γκάμα εργασιών, όπως επείγουσες τεχνικές εργασίες, μετακομίσεις, ανακαινίσεις και υπηρεσίες καθαρισμού. Bonus και σημείο υπεροχής πάντα η εγγύηση ότι η ομάδα του Douleutaras με την υψηλή τεχνογνωσία θα είναι δίπλα μας από την αρχή έως το τέλος, μέχρι οι εργασίες να ολοκληρωθούν σωστά.

Όλα κύλησαν ομαλά και μείναμε πραγματικά ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα. Τα προγραμματισμένα ραντεβού με τους επαγγελματίες πραγματοποιήθηκαν στην ώρα που είχαμε συμφωνήσει, ενώ το team του Douleutaras φρόντιζε να μας τα υπενθυμίζει μέσω αυτοματοποιημένων μηνυμάτων αρκετά έγκαιρα. Και βέβαια, σε όλη τη διάρκεια της ανακαίνισης είχαμε μια πραγματικά άρτια συνεργασία με την ομάδα υποστήριξης της πλατφόρμας. Νιώσαμε πως κάθε πρόταση ήταν tailor made στις δικές μας ανάγκες.

Douleutaras με συνέπεια, ποιότητα και ευκολία!

Όνειρο δικό μου και του Παύλου ήταν ένα πραγματικά ολοκληρωμένο σπίτι με χώρους απόλυτα άνετους και χρηστικούς, για να μπορέσουμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Για την πραγματοποίηση αυτού του ονείρου επιλέξαμε το Douleutaras. Και μην ξεχνάτε πώς τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά. Η πλατφόρμα έχει δεχθεί περισσότερα από 1.4 εκατομμύρια αιτήματα εργασιών, έχει ολοκληρώσει περισσότερες από 500.000 εργασίες και ο μέσος όρος αξιολογήσεων των επαγγελματιών είναι στο 4,7/5. Γι΄αυτό την προτείνω ανεπιφύλακτα και σε εσάς!

Και βέβαια, στη σπάνια περίπτωση που κάτι πάει στραβά με τις εργασίες, η πλατφόρμα στο πλαίσιο του διαμεσολαβητικού της ρόλου, επικοινωνεί με τον επαγγελματία και βρίσκουν την καλύτερη δυνατή λύση, ενώ στις περιπτώσεις κακοτεχνίας υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων έως 2.500€, εφόσον πληρούνται οι όροι και προϋποθέσεις.

Επιλέξτε κι εσείς το Douleutaras. H διαδικασία είναι απλή και διαρκεί 2 μόνο λεπτά!

Πώς λειτουργεί:

  1. Συμπληρώστε στη σύντομη φόρμα το αίτημά σας.
  2. Η πλατφόρμα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα σάς προτείνει τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σας, ενώ έχετε πάντα τη δυνατότητα να δείτε τα προφίλ των επιλεγμένων επαγγελματιών με τις αξιολογήσεις και τα παραδείγματα τωνεργασιών τους.
  3. Στη συνέχεια οι επαγγελματίες έρχονται πολύ άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας για προσφορά.
  4. Εσείς απλώς επιλέγετε εκείνον που σας ταιριάζει! Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας αξιολογείτε τον επαγγελματία για την εξυπηρέτηση που λάβατε.

Τόσο απλά και τόσο υπεύθυνα! Ο Douleutaras γίνεται το «δεξί μας χέρι».

SHARE