Μια TikToker διακόσμησε ολόκληρο το σπίτι της με ενοικιαζόμενα έπιπλα -Το αποτέλεσμα είναι τρομερό
Φωτογραφία: Instagram/@sruthijayadevan
DESIGN

Μια TikToker διακόσμησε ολόκληρο το σπίτι της με ενοικιαζόμενα έπιπλα -Δείτε το αποτέλεσμα


Η TikToker Sruthi Jayadevan έχει διακοσμήσει το διαμέρισμά της με ενοικιαζόμενα έπιπλα και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, καθώς όχι μόνο το σπίτι της είναι ντιζαϊνάτο, αλλά μοιάζει κινηματογραφικό.

Μια μετακόμιση, εκτός από δύσκολη μπορεί να είναι, αγχωτική αλλά και… πολυέξοδη. Όπως αναφέρεται και στο Forbes, το μέσο κόστος μόνο για τις μεταφορές των επίπλων και άλλων προσωπικών αντικειμένων αγγίζει τα 1.400 δολάρια, αλλά το ποσό αυτό αλλάζει ανάλογα πάντα με την απόσταση. Αν το παλιό σπίτι με το καινούργιο έχουν ιδιαίτερη απόσταση το ποσό μπορεί να ξεπεράσει και τα 5.000 δολάρια.

Εκτός των παραπάνω, άλλος ένας προβληματισμός είναι ο νέος χώρος του σπιτιού. Οι διαστάσεις των παλιών επίπλων, τα οποία θα πρέπει να μεταφερθούν και να χωρέσουν κακήν κακώς και αν θα χωρέσουν σε κάθε δωμάτιο είναι κάποιοι από τους βασικούς προβληματισμούς.

Όλα αυτά τα γράφουμε όχι για να αποφύγετε την μετακόμιση αλλά για έναν και μόνο λόγο. Μια τάση (την οποία στο εξωτερικό εφαρμόζουν κατά κόρον) έχει δώσει λύση σε όσους μετακομίζουν συχνά και μεταφέρουν τα έπιπλά τους.

Μια TikToker διακόσμησε ολόκληρο το σπίτι της με ενοικιαζόμενα έπιπλα -Το αποτέλεσμα είναι τρομερό

Εταιρίες ενοικιάζουν έπιπλα και με αυτόν τον τρόπο γλυτώνει κανείς από όλη την παραπάνω «βαβούρα». Τρανό παράδειγμα η TikToker Sruthi Jayadevan η οποία μένει πλέον στο Λος Άντζελες. Μετακόμισε από το Τέξας και με τη βοήθεια της εταιρίας Fernish, μια εταιρεία ενοικίασης επίπλων, έφτιαξε το σπίτι της όπως το ονειρευόταν.

@fernishliving Freedom is knowing you don’t have to settle for being tied down by furniture. Be free with Fernish ✨🕊 #fyp #furniture #homemakeover ♬ La Vie En Rose - Emily Watts

Ντιζαϊνάτο, με πίνακες, προσεγμένα έπιπλα και ιδιαίτερη αισθητική, το σπίτι της είναι μοναδικό, σαν από ταινία. Το ξύλο και τα έργα τέχνης δίνουν αέρα πολυτέλειας, το σαλόνι της είναι αναπαυτικό αλλά και μοντέρνο ενώ τα χαμηλά φώτα και τα φυτά φέρνουν cozy vibes χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

@sruthi.jayadevan Don’t give up on your dreams <3 #apartmenttherapy #rainydayvibes #fypシ ♬ Epic Music(863502) - Draganov89

Για την Jayadevan, η οποία μετακομίζει κάθε χρόνο και της αρέσει να πειραματίζεται με διαφορετικά στυλ, η ενοικίαση επίπλων της παρέχει μια μοναδική ευελιξία. Όπως αναφέρεται στο Purewow το προηγούμενο διαμέρισμά της είχε κομψή ατμόσφαιρα με τους γκρι και μαύρους τόνους να πρωταγωνιστούν.

@sruthi.jayadevan Finally sharing our apt tour! All funiture pieces from @Fernish | Rent Furniture ♬ Smooth Operator (Single Version) - Sade

Αυτή τη φορά, επέλεξε μια μοντέρνα αισθητική με βάση το ξύλο. «Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο η ενοικίαση επίπλων μου επιτρέπει να είμαι δημιουργικός και ευέλικτος στη διαμόρφωση των χώρων μου. »

«Δεν νιώθω ότι έχω “κολλήσει” με ορισμένα κομμάτια που δεν μου αρέσουν πια και δεν χρειάζεται να ανησυχώ αν τα γούστα μου αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου».

@sruthi.jayadevan The coolest piece in our apartment @transformertable #furniturehacks ♬ original sound - 𝙖𝙧𝙞𝙛𝙛_

Αν σκεφτεί κανείς πως για να επιπλώσει πλήρως ένα σπίτι (από καναπέ -τραπεζάκι σαλονιού -τραπεζαρία -έπιπλο τηλεόρασης -σετ κρεβατοκάμαρας κ.ο.κ) θα μπορούσε να ξοδέψει κατά μέσο όρο έως και 20.000 δολάρια, η ενοικίαση είναι οικονομική αφού φτάνει μόλις τα 149 $ τον μήνα. Σύμφωνα με την επικεφαλής μάρκετινγκ της Fernish, Evelyn Krasnow, μια μίσθωση διαρκεί συνήθως μεταξύ 12 έως 18 μήνες και είναι μια συμφέρουσα λύση για φοιτητές.

@sruthi.jayadevan Anywhere you are is home to me 🥹 @Fernish 🛋️ Rent Furniture 🛋️ #apartmenttherapy #desicouple ♬ original sound - Kaya💕

Ανάλογα με τα αντικείμενα που ενοικιάζει κανείς φυσικά η τιμή αλλάζει ενώ όταν ολοκληρωθεί η μίσθωση, αν έχετε βολευτεί τα έπιπλα, τα χρήματα που πληρώσατε σε ενοίκιο πηγαίνουν προς τη συνολική τιμή.

SHARE