Φωτογραφία: shutterstock
Φωτογραφία: shutterstock
XMAS MOOD

Το έξυπνο διακοσμητικό trick για να φαίνεται πιο πλούσιο το χριστουγεννιάτικο δέντρο


Αν έχεις ήδη στολίσει ή κι αν όχι, το έξυπνο διακοσμητικό trick που σου έχουμε θα κάνει το δέντρο σου να φαίνεται πιο γεμάτο.

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Νοεμβρίου οι στολισμοί έχουν κάνει δυναμικά την εμφάνισή τους, με τον κάθε έναν από εμάς να προσθέτει τη δική του πινελιά συνθέτοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα που αντανακλά το δικό του γούστο.

Τα κλασικά χριστουγεννιάτικα στολίδια, οι γιρλάντες και τα λαμπάκια μπορούν να συνθέσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα φέρνοντας στο σπίτι μας μια εξαιρετική θαλπωρή, από την άλλη όμως, οι πιο μοντέρνες προσθήκες έχουν τη δική τους μαγεία και ομορφιά.

Το έξυπνο διακοσμητικό trick για να φαίνεται πιο πλούσιο το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ένα νέο trend που μονοπωλεί το ενδιαφέρον είναι τα φύλλα pampas τα οποία προσθέτονται ολοένα και περισσότερο στη διακόσμηση, τόσο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιά, όσο και τα Χριστούγεννα. Τα φύλλα pampas δίνουν μια μοναδική όψη στις χριστουγεννιάτικες γιρλάντες, τα δέντρα και τα στεφάνια.

Η προσθήκη των pampas είναι ένας πρωτότυπος τρόπος για να δώσετε μια μοντέρνα νότα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και σίγουρα μοναδική.

Τα κλασικά πράσινα χριστουγεννιάτικα δέντρα με τα κόκκινα στολίδια μπορεί να είναι μια διαχρονική αξία ωστόσο πολλοί επιλέγουν λευκά και ροζ δέντρα, ακόμη και δέντρα με pampas grass.

Μπορείς να τα βρεις στην κλασική απόχρωση του σταχιού, ωστόσο υπάρχουν και σε διάφορες ακόμη αποχρώσεις.

Το hashtag #pampasgrasstree έχει γοητεύσει τον διαδικτυακό κόσμο και ουσιαστικά με αυτά μπορείς είτε να γεμίσεις τα κενά ανάμεσα από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, είτε να δημιουργήσεις ένα δέντρο μόνο με αυτά.

Συνδυάζονται τέλεια με minimal στολίδια και λαμπάκια ενώ αν επιλέξεις την απόχρωση του σταχιού μπορείς να φτιάξεις ένα εντυπωσιακό στεφάνι με πράσινη γιρλάντα,ή ακόμη και αποξηραμένα φυτά, το οποίο σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

SHARE