Ξενώνας Παπανικόλα: Ένας ορεινός παράδεισος με απίστευτη θέα, μόλις δυο ώρες από την Αθήνα | 0 bovary.gr

Ξενώνας Παπανικόλα: Ένας ορεινός παράδεισος με απίστευτη θέα, μόλις δυο ώρες από την Αθήνα

Ο ξενώνας Παπανικόλα βρίσκεται στο χωριό Πιάνα, στις πλαγιές του όρους Μαίναλο και σε υψόμετρο 1.150 μέτρα, στην καρδιά της ορεινής Αρκαδίας.

Απέχει μόλις 2 ώρες από την Αθήνα και 20 λεπτά από την Τρίπολη και αποτελεί μια εύκολη λύση για απόδραση από την πόλη για ξεκούραση και χαλάρωση.

Από τον Φεβρουάριο του 2016 ο ξενώνας λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση.

Ο Δημήτρης με την σύζυγο του, Ευαγγελία αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους το άγχος και την καθημερινότητα της πρωτεύουσας και αποφάσισαν να ζήσουν μια πιο ποιοτική και ήσυχη ζωή σε ένα χωριό με μόλις 40 κατοίκους.

Ο πανέμορφος χώρος και η μοναδική πανοραμική θέα δεν ήταν αρκετά για να φτάσουν την εμπειρία της φιλοξενίας του επισκέπτη στο επίπεδο που ήθελαν, γι’ αυτό έδωσαν ιδιαίτερη σημασία σε λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

Μια από αυτές είναι το χειροποίητο παραδοσιακό πρωινό με πιστοποίηση από το ξενοδοχειακό επιμελητήριο και σπιτικές επιλογές φτιαγμένες με μεράκι για κάθε ώρα της ημέρας.

Ο ξενώνας Παπανικόλα αποτελεί μια ιδανική επιλογή για τριήμερη απόδραση καθώς συνδυάζει πολλές διαφορετικές επιλογές για όλα τα γούστα.

Χιονοδρομικό κέντρο, ράφτινγκ στον ποταμό Λούσιο, σπήλαιο, μοναστήρια, οινοποιία και καλό φαγητό, όλα σε κοντινή απόσταση δημιουργώντας μονοήμερες εκδρομές γεμάτες εμπειρίες και πανέμορφες εικόνες στο ελατόδασος του Μαινάλου.

Ένας συνδυασμός εικόνων και αισθήσεων που δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε μερικές γραμμές. Μία ολοκληρωμένη εμπειρία της ελληνικής φιλοξενίας που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν το σπίτι σας.

Site: www.hotelpapanikola.gr

Facebook: Ξενώνας Παπανικόλα

Instagram: hotel_papanikola