Ενα νεαρό ζευγάρι Ελλήνων, travel bloggers, μας... ξεναγεί στον κόσμο! | 0 bovary.gr
Ενα νεαρό ζευγάρι Ελλήνων, travel bloggers, μας... ξεναγεί στον κόσμο! | 0 bovary.gr
27|10|2016 18:07
SHARE
ΤRAVEL BLOGGERS

Ενα νεαρό ζευγάρι Ελλήνων, travel bloggers, μας... ξεναγεί στον κόσμο!


Το ταξίδι, όπως και η αγάπη, εκφράζει μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα.

Σίγουρα όλοι, λιγότερο ή περισσότερο, αγαπάμε να ταξιδεύουμε. Τα ταξίδια μάς γεμίζουν σημαντικές εμπειρίες και όμορφες αναμνήσεις. Κάθε καινούριο μέρος είναι ένας τόπος που μας περιμένει να τον ανακαλύψουμε και να ζήσουμε εμπειρίες που θα θυμόμαστε για πάντα . Άλλωστε  κάθε ταξίδι έχει μυστικούς προορισμούς που ο ταξιδιώτης δεν γνωρίζει.

Αυτό ένιωσαν ο  Γιώργος και η Βασιλική, ένα νέο ζευγάρι Ελλήνων που εκτός από το να μοιράζονται τη ζωή τους, μοιράζονται και την απέραντη αγάπη τους για τα ταξίδια .

Όλα ξεκίνησαν όταν σε ένα ταξίδι τους στην Ινδονησία, κατάλαβαν πόσο πολύ τους άρεσε να μοιράζονται με τους άλλους ανθρώπους τις εικόνες τους και τις  εμπειρίες τους από κάθε  νέο προορισμό .

Το ένα ταξίδι έφερε το άλλο και αποφάσισαν να δημιουργήσουν το yabatravellers.com, ένα travel blog για  όσους αγαπάνε , τα αεροπλάνα, τις γεύσεις και τις περιπέτειες.

Μέσα από τις προσωπικές τους ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Ελλάδα και τον κόσμο θέλουν να «φωτίσουν» αθέατες πλευρές των ταξιδιών, να  μοιραστούν συμβουλές , έξυπνους ταξιδιωτικούς οδηγούς και μαγευτικά φωτογραφικά άλμπουμ.

Στόχος των Yabatravellers είναι να δώσουν κίνητρο στους αναγνώστες να ταξιδέψουν, ακόμη και με περιορισμένα οικονομικά μέσα, χωρίς να χρειαστεί να στερηθούν στυλ και ποιότητα. Να αγαπήσουν την περιπέτεια και να εκτιμήσουν τη διαφορετική ομορφιά του κάθε τόπου.


Και τι σημαίνει Yaba; Σημαίνει αγάπη, στη δική τους γλώσσα.

Η επιτυχία είναι ένα ταξίδι, όχι ο προορισμός.. 

Περισσότερα στο yabatravellers.com