Ζήστε την εμπειρία Blue Star Ferries -Γιατί οι διακοπές σας ξεκινούν από το πλοίο! | 0 bovary.gr
Ζήστε την εμπειρία Blue Star Ferries -Γιατί οι διακοπές σας ξεκινούν από το πλοίο! | 0 bovary.gr
BLUE STAR FERRIES

Ζήστε την εμπειρία Blue Star Ferries -Γιατί οι διακοπές σας ξεκινούν από το πλοίο!


Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η πόλη έχει γίνει αφόρητη. Ζέστη, κίνηση, φασαρία.

Ονειρευόμαστε παραλίες, σεργιάνι σε νησιώτικα σοκάκια, αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις.

Μην αργείς άλλο: Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια, να φτιάξεις βαλίτσα με τα απαραίτητα και να φύγεις για τον αγαπημένο σου καλοκαιρινό προορισμό: Ένα ελληνικό νησί.

Η Blue Star Ferries σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις έναν από τους πολλούς ονειρεμένους προορισμούς των νησιών του Αιγαίου και να ζήσεις το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου.

Η Blue Star Ferries είναι μέλος της Attica Group, η οποία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιρειών Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Moroco Link με συνολικά 30 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες και υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Attica Group είναι ο μεγαλύτερος Ελληνικός Όμιλος Επιβατηγού Ναυτιλίας και είναι μία από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρίες στη Μεσόγειο και στις 50 μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα. Τα πλοία της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια.

Ωστόσο, το ζήτημα δεν είναι μόνο ο προορισμός. Η Blue Star Ferries μας προσκαλεί στο πιο όμορφο και απολαυστικό ταξίδι, μιας και οι διακοπές ξεκινούν από το πλοίο!

Τα πλοία της Blue Star Ferries αναχωρούν καθημερινά από το λιμάνι του Πειραιά προς:

• τα υπέροχα Δωδεκάνησα (Κω, Ρόδο, Κάλυμνο, Αστυπάλαια, Πάτμο, Λέρο, Λειψούς, Νίσυρο, Τήλο, Σύμη, Καστελλόριζο, Κάσο,  Κάρπαθο) 
• τις ειδυλλιακές Κυκλάδες (Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Ανάφη, Σαντορίνη, Αμοργό, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι, Δονούσα
• τα μακρινά νησιά του Β.Α. Αιγαίου (Χίο, Μυτιλήνη, Σάμο, Ικαρία & Φούρνοι)
• την ξακουστή Κρήτη (Ηράκλειο & Χανιά)

Όσον αφορά στις υπηρεσίες τους, τα πλοία της Βlue Star Ferries προσφέρουν άνετους χώρους υψηλής αισθητικής, που κάνουν την εν πλω παραμονή μας ξεχωριστή.

Με όποιο πλοίο και αν ταξιδέψεις, μπορείς να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης στα μπαρ στο ανοιχτό αλλά και στο κλειστό κατάστρωμα με λαχταριστά σνακ, δροσερούς χυμούς, γλυκά, καφέ ή ποτό ή μπορείς να επιλέξεις ένα από εστιατόρια A la Carte, Self Service ή Goody’s Burger House για το γεύμα σου. Αν επιλέξεις καμπίνα για το ταξίδι σου, μπορείς να ξεκουραστείς εκεί ή σε έναν από τους αναπαυτικούς καναπέδες. 

Οι παροχές όμως δεν σταματούν εδώ. Μπορείς να κάνεις τις αγορές σου σε ένα από τα καταστήματα που θα βρεις στο πλοίο. Εκεί θα βρεις κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδιού και ένδυσης, αλλά και προϊόντα με το logo της Blue Star Ferries. 

Για να ανεβάσεις φωτογραφίες και stories από το ταξίδι σου, μπορείς να συνδεθείς στο Internet με κάρτα Wifi. Αν χρειαστείς μετρητά, υπάρχει μηχάνημα ΑΤΜ μέσα στο πλοίο σε περίπτωση ανάγκης.

Η Blue Star Ferries προσφέρει κι άλλες καινοτόμες υπηρεσίες για να κάνει την ταξιωτική του εμπειρία ακόμα πιο μαγευτική.

Υπηρεσία @sea: Το διαδραστικό, πολυχρηστικό portal με απεριόριστες δυνατότητες. Συνδέσου στο Wifi δίκτυο του πλοίου (χωρίς να χρειαστεί σύνδεση στο Internet), από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή διαθέτεις (laptop, smartphone ή tablet) και ανακάλυψε τις πιο διασκεδαστικές και χρήσιμες υπηρεσίες @sea. 

Εκεί μπορείς να ενημερωθείς για τον καιρό, την ακριβή θέση του πλοίου σε πραγματικό χρόνο, το μενού των εστιατορίων αλλά και των μπαρ, το πρόγραμμα πιστότητας πελατών Seasmiles κ.α. Πέρα από τις χρηστικές πληροφορίες, η υπηρεσία αυτή παρέχει και δυνατότητες ψυχαγωγίας όπως μουσική, ηλεκτρονικά παιχνίδια κ.α.

Η Blue Star Ferries δεν ξεχνά, όμως, τους μικρούς μας φίλους. Εάν ταξιδεύεις με μικρά παιδιά και θέλεις να επιλέξεις μια 4κλινη εξωτερική καμπίνα για το ταξίδι σας, μπορείς να αναζητήσεις τις ειδικά διακοσμημένες οικογενειακές καμπίνες με τον παιδικό ήρωα BlueStarino*! (Διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό και δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης. Εάν το εισιτήριό σας είναι για 4κλινη εξωτερική καμπίνα με την επιβίβασή σας στο πλοίο επισκεφτείτε τη ρεσεψιόν για να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαθεσιμότητα).

Στη ρεσεψιόν του πλοίου θα βρεις μπλοκ ζωγραφικής και ξυλομπογιές Bluestarino, ώστε τα παιδιά να περάσουν δημιουργικό χρόνο και να απολαύσουν το ταξίδι τους παρέα με τον μικρό ήρωα.

Ακόμη, υπάρχουν οι καμπίνες PURE που διαθέτουν σύστημα τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο καθαρίζει τον αέρα και τις επιφάνειες της καμπίνας, προσφέροντας άνεση σε όσους έχουν ευαισθησία στα αιωρούμενα σωματίδια. Είναι ιδανική για τους πάσχοντες από άσθμα και αλλεργίες (δεν διατίθεται σε όλα τα πλοία). 

Τι κάνουν για τους τετράποδους φίλους μας; Τώρα μπορείς να ταξιδέψεις άνετα και ευχάριστα με το κατοικίδιό σου στις καμπίνες PET. Ζήτησε την καμπίνα κατοικίδιων κατά την κράτησή σου χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

TIPS: 

• Εάν είστε τετραμελής οικογένεια ή παρέα, μπορείτε να επωφεληθείτε από την έκπτωση 25% στα εισιτήριά σας εφόσον ταξιδέψετε σε 4κλινη καμπίνα
• Γίνετε μέλος στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης Πελατών Seasmiles. Με τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων, εξασφαλίζετε εκπτώσεις σε μελλοντικά σας ταξίδια και άλλα μοναδικά προνόμια. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.seasmiles.com
• Αν είστε κάτοχος κάρτας Seasmiles, ενημερωθείτε για τις προσφορές που ισχύουν την επιθυμητή περίοδο στο www.bluestarferries.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκπτώσεις και προσφορές μπορείτε να πληροφορηθείτε στο www.bluestarferries.com. Για κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, στην Blue Star Ferries, τηλ.: 210-8919800 ή στο www. bluestarferries.com.

Σας καλωσορίζουμε στα πλοία μας και σας ευχόμαστε ένα υπέροχο ταξίδι!

BLUE STAR FERRIES, κανείς δεν μας ταξιδεύει καλύτερα!