Η Hellenic Seaways μας ταξιδεύει... έτσι κι αλλιώς, στο Αιγαίο! Ξεκίνα τις διακοπές σου με μια μοναδική εμπειρία | 0 bovary.gr
Η Hellenic Seaways μας ταξιδεύει... έτσι κι αλλιώς, στο Αιγαίο! Ξεκίνα τις διακοπές σου με μια μοναδική εμπειρία | 0 bovary.gr
HELLENIC SEAWAYS

Η Hellenic Seaways μας ταξιδεύει... έτσι κι αλλιώς, στο Αιγαίο! Ξεκίνα τις διακοπές σου με μια μοναδική εμπειρία


Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά (έξω και μέσα μας) και το μόνο που σκέφτομαι είναι οι καλοκαιρινές μου διακοπές.

Μετά από έναν κουραστικό χειμώνα, ήρθε η ώρα για λίγη ξεκούραση.

Η Πρωτεύουσα έγινε γίνει αφόρητη ενώ η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο.

Κίνηση, μποτιλιάρισμα, κορναρίσματα και... δουλειά.

Και κάπου εκεί, κλείνω τα μάτια και σκέφτομαι μια παραλία, τα πλακόστρωτα σοκάκια ενός νησιού, τα λευκά σπιτάκια με τα γαλάζια παραθυρόφυλλα των Κυκλάδων...

Ο ήχος ενός επαγγελματικού e-mail με επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Το μάτι μου πέφτει στο ημερολόγιο: Σε έναν μήνα ξεκινάει η άδειά μου και δεν έχω κλείσει τίποτα ακόμα.

Μήπως ήρθε η ώρα να βρω πού και πώς θα πάω;

Αρχίζω να ψάχνω στο Διαδίκτυο για τον τέλειο προορισμό.

Ιδανικό για μένα είναι ένα νησάκι του Αιγαίου, που να συνδυάζει την ξεκούραση με την διασκέδαση (και τα έχω ανάγκη και τα δύο).

Οι επιλογές είναι πολλές αλλά οι Κυκλάδες πάντα θα με κερδίζουν.

Ψάχνοντας λοιπόν για προορισμό και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μπήκα στο site της Hellenic Seaways.

Η Hellenic Seaways αποτελεί μέλος της Attica Group, η οποία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιρειών Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Moroco Link με συνολικά 30 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες και υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Attica Group είναι ο μεγαλύτερος Ελληνικός Όμιλος Επιβατηγού Ναυτιλίας και κατατάσσεται μέσα στις 3 μεγαλύτερες εταιρίες στη Μεσόγειο και στις 50 μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια.

Η Hellenic Seaways, δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες μεταφορές επιβατών, οχημάτων αλλά και φορτηγών στην χώρα. 

Τα 16 συμβατικά και ταχύπλοα πλοία της Hellenic Seaways ταξιδεύουν σε πάνω από 36 προορισμούς στη νησιωτική και ηπειρωτική χώρα προσφέροντας μια γκάμα επιλογών όσον αφορά στον τρόπο και τη διάρκεια του ταξιδιού.

Αναχωρούν καθημερινά προς τα κοντινά νησιά του Αργοσαρωνικού, τις καταπράσινες Σποράδες, τις γραφικές Κυκλάδες αλλά και το πανέμορφο Βόρειο Αιγαίο.

Ο στόλος αποτελείται από:

• 8 συμβατικά πλοία (Νήσος Χίος, Νήσος Σάμος, Νήσος Ρόδος, Νήσος Μύκονος, Αριάδνη, Εξπρές Σκιάθος, Εξπρές Πήγασος, Άρτεμις)
• 2 πλοία τύπου Highspeed (Hellenic Highspeed, Highspeed 4)
• 4 πλοία τύπου FlyingCat (FlyingCat 3, FlyingCat 4, FlyingCat 5, FlyingCat 6)
• 2 FlyingDolphins

Οι επιλογές πραγματικά είναι άπειρες: Δεκάδες προορισμοί, πολλά διαφορετικά δρομολόγια. 

Νομίζω πώς φέτος το Κουφονήσι είναι ο τέλειο προορισμός για εμένα και τις φίλες μου. Μοναδικές αμμουδιές, εξωτικό τοπίο, παρεΐστικο κλίμα, χαλάρωση κάτω από τον ήλιο αλλά και πάρτι στην παραλία.

Βλέπω ότι εκεί πάει το Highspeed 4. Τέλεια!

Τα πλοία της Hellenic Seaways έχουν απίστευτο design καθώς είναι σχεδιασμένα για ένα υπέροχο και ξεκούραστο ταξίδι. Στόχος τους είναι να προσφέρουν στους επιβάτες πρωτοποριακές υπηρεσίες αλλά και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση εν πλω για ένα άνετο ταξίδι, που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Τα πλοία διαθέτουν άνετα σαλόνια, καμπίνες αλλά και καθίσματα αεροπορικού τύπου, ώστε να επιλέξεις εσύ πώς θέλεις να ταξιδέψεις.

Ακόμη, διαθέτουν bar στο ανοιχτό αλλά και στο κλειστό κατάστρωμα και εστιατόρια με λαχταριστά σνακ, δροσερούς καφέδες, χυμούς και άλλα ροφήματα που θα απολαύσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου.

Θα βρεις καταστήματα, όπου μπορείς να ψωνίσεις διάφορα πράγματα που θα σου χρειαστούν στο νησί.

Μπορείς να κάνεις την βόλτα σου στο εξωτερικό κατάστρωμα στα συμβατικά πλοία και να απολαύσεις την απίστευτη θέα του Αιγαίου, την αλμύρα της θάλασσας και τον ήχο των κυμάτων. 

Ακόμη, η Hellenic Seaways επιβραβεύει τους επιβάτες του με μοναδικές προσφορές και ειδικές εκπτώσεις (Εκπτώσεις επιστροφής, οικογενειακές εκπτώσεις κ.α.). Μπορείς να τις δεις στο: https://hellenicseaways.gr/offersandservices.

Μάλιστα, για τα μέλη του Προγράμματος Πιστότητας Seasmiles και με τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων, μπορείς να εξασφαλίσεις εκπτώσεις σε μελλοντικά ταξίδια αλλά και να αποκτήσεις επιπλέον μοναδικά προνόμια. Μπορείς να ενημερωθείς στο: www.seasmiles.com.

Εντάξει, νομίζω ότι... ψήθηκα! Αφού έστειλα ένα μήνυμα στο group chat με τις φίλες μου με τίτλο «Διακοπές», τους... ανακοίνωσα ότι βρήκα τον καλοκαιρινό μας προορισμό και ακτοπλοϊκά σε πολύ καλή τιμή.

Και αφού πήρα το πολυπόθητο «ΟΚ», έκλεισα τα εισιτήρια (εννοείται με το πρωινό πλοίο για να προλάβουμε την πρώτη βουτιά νωρίς το μεσημέρι).

«28 και σήμερα», είπα από μέσα μου και επέστρεψα στη δουλειά μου.

Ραντεβού στο πλοίο! Έτσι κι αλλιώς, στο Αιγαίο... θα συναντηθούμε!

Για κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, στην Hellenic Seaways, τηλ.: 210-8919800 ή στο www.hsw.gr