Οι διακοπές για την Κρήτη ξεκινούν από το πλοίο -Ζήστε την εμπειρία Blue Star Ferries στο δρόμο προς την Κρήσσα γη | 0 bovary.gr
Οι διακοπές για την Κρήτη ξεκινούν από το πλοίο -Ζήστε την εμπειρία Blue Star Ferries στο δρόμο προς την Κρήσσα γη | 0 bovary.gr
08|07|2019 12:18
SHARE
BLUE STAR FERRIES

Οι διακοπές για την Κρήτη ξεκινούν από το πλοίο -Ζήστε την εμπειρία Blue Star Ferries στο δρόμο προς την Κρήσσα γη


Μέσα Ιουλίου. Μιλάς μόνο για διακοπές. Γράφεις μόνο για διακοπές, ζεις για τις διακοπές. 

Για σένα που έχεις εντρυφήσει σε νησάκια, ακτογραμμές, ερημιές και κοσμικότητες γνωρίζεις καλά ότι η Κρήτη είναι η απάντηση στην ερώτηση: Τελικά πού θα πάτε διακοπές; 

Αρώματα, γεύσεις ακούσματα κι αισθήσεις που παραμένουν αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου. Φύση μοναδική, βουνά και παραλίες με κρυστάλλινα νερά συνθέτουν ένα παραδεισένιο σκηνικό. Άνθρωποι με μάτια ειλικρινή, γεμάτοι αγάπη και καλωσορίσματα. Οι τσικουδιές σηκώνονται ψηλά στον αέρα και η «κουκουβάγια» κουρνιάζει στα φιλόξενα τραπέζια τους. 

Η Κρήσσα γη ήταν πάντοτε το όνειρο και η φαντασίωσή σου. Χανιά, Ηράκλειο κι από κει όπου βάλει ο νους. Στη Φαλάσαρνα, στον Άγιο Παύλο, στα Λουτρά Σφακίων, στο Βάι, την Πρέβελη, τα Μάταλα ή τον Μπάλο. Ό,τι κι αν επιλέξεις, θα σου μείνει αξέχαστο. 

Κι αν ο προορισμός είναι μαγευτικός, το ταξίδι σου μέχρι εκεί πρέπει να είναι αντίστοιχο. Με τα Blue Star Ferries ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό είναι μονόδρομος. 

Τα δρομολόγια των πλοίων Blue Star Ferries είναι τόσο ημερήσια, όσο και βραδινά, για εσένα που δεν θες να χάσεις λεπτό από τις διακοπές σου. Αναχωρούν κάθε μέρα από το λιμάνι του Πειραιά προς το Ηράκλειο και τα Χανιά και σε προσκαλούν σε μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. 

Για στιγμές χαλάρωσης επιλέγεις τα μπαρ ανοιχτού και κλειστού καταστρώματος. Εκεί δοκιμάζεις γευστικά σνακ, δροσερούς χυμούς, λαχταριστά γλυκά, καφέ ή ποτό. Αν πάλι είσαι τύπος της καμπίνας, τα πλοία Blue Star Ferries σού προσφέρουν το πιο ευχάριστο και ξεκούραστο ταξίδι (μαζί με το κατοικίδιό σου φυσικά). 

Αν πείνασες, δοκίμασε μοναδικές ελληνικές γευστικές προτάσεις στο εστιατόριο A la Carte και στο Self Service και αμέσως μετά κάνε τις αγορές σου στα καταστήματα των πλοίων όπου θα βρεις κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδίου και ένδυσης, καθώς και λογοτυπημένα προϊόντα Blue Star Ferries. Μην σκας για μετρητά, τα Blue Star Ferries διαθέτουν και ΑΤΜ.

Όσο για εσένα που θες να είσαι συνέχεια online συνδέσου στο Internet με κάρτα WIFI. Δες ταινίες, σκρόλαρε στο Facebook, ανέβασε τις φωτογραφίες σου στο Instagram, πάτα Like. 

Για να απολαύσετε μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, η Blue Star Ferries σού προσφέρει δύο ακόμα καινοτόμες νέες υπηρεσίες. 

Την υπηρεσία @sea! 
Ένα διαδραστικό, πολυχρηστικό portal @sea με απεριόριστες δυνατότητες. Αρκεί να  συνδεθείς στο wifi δίκτυο του πλοίου -χωρίς να χρειαστεί σύνδεση στο internet-, από οποιαδήποτε συσκευή (laptop, smartphone, tablet) και θα ανακαλύψεις τι καιρό κάνει, πού ακριβώς βρίσκεται το πλοίο (real time), το μενού των εστιατορίων και πολλές πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το BlueStarino! 
Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να ταξιδεύεις με μικρά παιδιά. Τα Blue Star Ferries διαθέτουν 4κλινες εξωτερικές καμπίνες καθώς και ειδικά διακοσμημένες οικογενειακές καμπίνες με τον παιδικό ήρωα BlueStarino. Μπλοκ ζωγραφικής και ξυλομπογιές Bluestarino διατίθενται στη ρεσεψιόν για να περάσουν το ταξίδι τους δημιουργικά.

TIPS: 
Δες προσφορές για πακέτα ταξιδίου (άτομο και Ι.X.) που ξεκινούν από 76€, αλλά και εκπτώσεις από 20-50% εδώ https://bit.ly/2tQTH66

Εάν είστε τετραμελής οικογένεια ή παρέα επωφεληθείτε από την έκπτωση 25% στα εισιτήριά σας εφόσον ταξιδέψετε σε 4κλινη καμπίνα. 

Γίνε μέλος στο Πρόγραμμα Πιστότητας και Επιβράβευσης Πελατών seasmiles. Με τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων, εξασφάλισε εκπτώσεις σε μελλοντικά σας ταξίδια καθώς και άλλα μοναδικά προνόμια. Για περισσότερες πληροφορίες:  www.seasmiles.com

Αν είσαι ήδη κάτοχος κάρτας Seasmiles, δες τις προσφορές που ισχύουν την περίοδο που επιθυμείς να ταξιδέψεις στο www.bluestarferries.com.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκπτώσεις και προσφορές μπορείτε να πληροφορηθείτε στο www.bluestarferries.com.

Για κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, στην Blue Star Ferries, τηλ.: 210-8919800 ή στο www.bluestarferries.com.