Ξεκίνα τις διακοπές σου με την εμπειρία της Hellenic Seaways -Έτσι κι αλλιώς, στο Αιγαίο! | 0 bovary.gr
Ξεκίνα τις διακοπές σου με την εμπειρία της Hellenic Seaways -Έτσι κι αλλιώς, στο Αιγαίο! | 0 bovary.gr
HELLENIC SEAWAYS

Ξεκίνα τις διακοπές σου με την εμπειρία της Hellenic Seaways -Έτσι κι αλλιώς, στο Αιγαίο!


Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι λίγοι που έχουμε μείνει στην Πρωτεύουσα περιμένουμε την άδεια και τις διακοπές πώς και πώς.

Παρά τον φόρτο εργασίας, ονειρευόμαστε την παραλία ενός ελληνικού νησιού.

Αν δεν έχεις βρει ήδη προορισμό, τώρα είναι μια καλή στιγμή να σκεφτείς πού θέλεις να πας και να κλείσεις εισιτήρια.

Αν θέλεις ξεκούραση, ονειρεμένες αμμουδιές, λιθόστρωτα σοκάκια, τότε τα νησιά του Αιγαίου σε περιμένουν.

Εγώ έκανα την έρευνά μου και κατέληξα ότι φέτος ψηφίζω... Πάρο.

Λατρεύω τις παραλίες της, τη νυχτερινή της ζωή, την κυκλαδίτικη ομορφιά της.

Ψάχνοντας για εισιτήρια, μπήκα στο site της Hellenic Seaways.

Η Hellenic Seaways αποτελεί μέλος της Attica Group, η οποία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιρειών Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Moroco Link με συνολικά 30 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες και υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Attica Group είναι ο μεγαλύτερος Ελληνικός Όμιλος Επιβατηγού Ναυτιλίας και κατατάσσεται μέσα στις 3 μεγαλύτερες εταιρίες στη Μεσόγειο και στις 50 μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια.

Η Hellenic Seaways, δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες μεταφορές επιβατών, οχημάτων και φορτηγών στην χώρα. 

Τα 16 συμβατικά και ταχύπλοα πλοία της Hellenic Seaways ταξιδεύουν σε πάνω από 36 προορισμούς στη νησιωτική και ηπειρωτική χώρα προσφέροντας πολλές επιλογές όσον αφορά στον τρόπο και τη διάρκεια του ταξιδιού.

Αναχωρούν καθημερινά προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού, τις καταπράσινες Σποράδες, τις ονειρικές Κυκλάδες και το πανέμορφο Βόρειο Αιγαίο.

Ο στόλος της αποτελείται από:

• 8 συμβατικά πλοία (Νήσος Χίος, Νήσος Σάμος, Νήσος Ρόδος, Νήσος Μύκονος, Αριάδνη, Εξπρές Σκιάθος, Εξπρές Πήγασος, Άρτεμις)
• 2 πλοία τύπου Highspeed (Hellenic Highspeed, Highspeed 4)
• 4 πλοία τύπου FlyingCat (FlyingCat 3, FlyingCat 4, FlyingCat 5, FlyingCat 6)
• 2 FlyingDolphins

Η Hellenic Seaways φροντίζει να προσφέρει στους ταξιδιώτες της καινοτόμες υπηρεσίες αλλά και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση για ένα άνετο ταξίδι, που δεν θα ξεχάσεις ποτέ.

Τα πλοία διαθέτουν άνετα σαλόνια, καμπίνες και καθίσματα αεροπορικού τύπου για ξεκούραση, μπαρ στο ανοιχτό αλλά και στο κλειστό κατάστρωμα και εστιατόρια για να απολαύσεις το ποτό ή το γεύμα σου, αλλά και καταστήματα για να κάνεις τα ψώνια σου.

Σου παρέχει όλες τις ανέσεις ενός μαγευτικού ταξιδιού ενώ απολαμβάνεις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εν πλω.

Οι παροχές όμως δεν σταματούν εδώ. Η Hellenic Seaways επιβραβεύει τους επιβάτες της με προσφορές αλλά και ειδικές εκπτώσεις (Εκπτώσεις επιστροφής, οικογενειακές εκπτώσεις κ.α.). Μπορείς να τις δεις στο: https://hellenicseaways.gr/offersandservices.

Για τα μέλη του Προγράμματος Πιστότητας Seasmiles και με τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων, μπορείς να εξασφαλίσεις μοναδικές εκπτώσεις στα μελλοντικά σου ταξίδια αλλά και να αποκτήσεις επιπλέον προνόμια. Μπορείς να ενημερωθείς στο: www.seasmiles.com.

Για κρατήσεις θέσεων μπορείς να απευθυνθείς στον ταξιδιωτικό σου πράκτορα, στην Hellenic Seaways, τηλ.: 210-8919800 ή στο www.hsw.gr.

Ραντεβού στο πλοίο για ένα όμορφο καλοκαίρι!

Hellenic Seaways. Έτσι κι αλλιώς, Αιγαίο!