Ετσι είναι το να μένεις σε μια σουίτα που κοστίζει 30.000 δολάρια τη βραδιά [βίντεο] | 0 bovary.gr
Ετσι είναι το να μένεις σε μια σουίτα που κοστίζει 30.000 δολάρια τη βραδιά [βίντεο] | 0 bovary.gr
02|03|2017 12:55
SHARE
ΣΟΥΙΤΑ 30.000 ΔΟΛΛ.

Ετσι είναι το να μένεις σε μια σουίτα που κοστίζει 30.000 δολάρια τη βραδιά [βίντεο]


 Ναι υπάρχουν ξενοδοχεία όπου η βραδιά μπορεί να κοστίζει 30.000 δολάρια τη νύχτα. Τι όμως μπορεί να προσφέρουν και το κόστος να εκτοξεύεται σε τέτοια ιλιγγιώδη ποσά; 

Ο Τζος Γκέιτς του Travel Channel έμεινε στην πολυτελή σουίτα Royal Bridge Suite στο ξενοδοχείο The Atlantis The Palm στο Ντουμπάι, που έχει διανυκτερεύσει η Κιμ Καρντάσιαν,  οι 4 πρωταγωνίστριες του Sex and the City και άλλες διασημότητες. 

Η σουίτα των σχεδόν 1.000 τ.μ. προσφέρει πανοραμική θέα σε όλο το Ντουμπάι, έχει τρεις τεράστιες κρεβατοκάμαρες με αντίστοιχα κρεβάτια, τραπεζαρίες και σαλόνια απόλυτης χλιδής. Τα ζωγραφισμένα ταβάνια και οι λεπτομέρειες χρυσού σε διάφορα έπιπλα και σημεία κάνουν τη διαφορά. 
Το στοιχείο που κάνει όλο το ξενοδοχείο να διαφέρει και άρα τη σουίτα του, είναι ότι είναι χτισμένο στο κέντρο του μεγαλύτερου τεχνητού νησιού στον κόσμο κάτι που σημαίνει ότι η πανοραμική θέα που έχει, έχει σχεδιαστεί να είναι απλά άψογη. 

Ολόκληρο το νησί είναι τεχνητό και είναι γνωστό ως  Palm Jumeirah, ενώ όταν το κοιτά κανείς από ψηλά μοιάζει με φοίνικα. 

Και εκτός από αυτή τη σουίτα διαθέτει και άλλες που είναι εξίσου ιδιαίτερες όπως αυτές που είναι υποθαλάσσιες! Το κόστος τους στις 6.000 δολάρια!

 

 

Ενα παλαιότερο βίντεο από την περίφημη σουίτα: