apimages
apimages
TRUMP TOWER

Ετσι είναι να μένεις στο Trump Tower και να έχεις γείτονες τους Τραμπ -Σε Airbnb διαμέρισμα


Επιβλητικός, «λουσμένος» στο χρυσό και χλιδάτος. Ο πύργος του νέου πλανητάρχη, αγγίζει τα 202 μέτρα ύψος και κατακτά την 64η θέση μεταξύ των ψηλότερων κτιρίων του Μανχάταν, ενώ έχει την καλύτερη θέα στο Central Park.

Το στιλ της διακόσμησης του είναι ροκοκό, με έμπνευση από τα γαλλικά παλάτια του 18ου αιώνα. Βρίσκεται πολύ κοντά σε διάσημα μπραντς, όπως Tiffany and Co. και Louis Vuitton, εξυπηρετώντας έτσι τις ανάγκες της κυρίας Τραμπ, που μένει μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ και το γιο τους Μπάρον, στον 66ο όροφο του Πύργου Τραμπ.

Στους συνολικά 68 ορόφους του υπάρχουν εστιατόρια, καταστήματα, επιχειρήσεις και 230 διαμερίσματα, των οποίων η αγορά ξεκινάει από τα πέντε εκατομμύρια δολάρια!

Πώς φαντάζεστε όμως τον εαυτό σας μέσα σε ένα από αυτά τα διαμερίσματα και με γείτονα τον Τραμπ;

Ο Μάικ Λαμπ, μηχανικός λογισμικού, είχε την ευκαιρία να περάσει λίγες ημέρες σε αυτό το διαμέρισμα τον περασμένο Δεκέμβριο και περιγράφει την εμπειρία του ως «σουρεαλιστική και ενδιαφέρουσα».

Μάλιστα, ο Λαμπ είπε ότι παρότι ο Πύργος είναι τεράστιος, οι φωνές των διαδηλωτών κατά την περίοδο που βρισκόταν εκεί, έφταναν μέχρι το διαμέρισμα αυτό.

 

 

apimages
apimages

Η Airbnb, η διαδικτυακή πλατφόρμα ενοικίασης κατοικιών, που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στις διακοπές κάθε ταξιδιώτη, είχε δώσει στη δημοσιότητα μια αγγελία που αφορούσε στην ενοικίαση διαμερίσματος στον εν λόγω Πύργο.

Η αγγελία ήταν ιδιαίτερα διακριτική, αφού ανέφερε τη διαθεσιμότητα ενός διαμερίσματος στην καρδιά του Μανχάταν, χωρίς να ονομάζει το συγκεκριμένο κτίριο, όμως έδινε μερικά στοιχεία που ήταν κατατοπιστικά όπως ότι επρόκειτο για το πιο ασφαλές κτίριο της περιοχής καθώς επίσης, ότι λόγω του χαρακτήρα του κτιρίου, κανείς θα έπρεπε να προσέχει πολύ με τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

Στην αγγελία ωστόσο, υπήρχαν πολλές φωτογραφίες από την εξωτερική πλευρά του κτιρίου, που πρόδωσαν ότι τον Πύργο Τραμπ.

Σύμφωνα με τη New York Times, το υπερπολυτελές διαμέρισμα διέθετε μεγάλα παράθυρα, κομψή κουζίνα και απεριόριστη θέα στο Μανχάταν, αφού βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία κοντά στο Central Park και το Rockefeller Center και η τιμή του ανά βραδιά μέσα από την ιστοσελίδα Airbnb κυμαινόταν από 300 έως 430 ευρώ.

Ενας ακόμα χρήστης της πλατφόρμας Airbnb σχολίασε, ότι η θέα από το διαμέρισμα ήταν φανταστική και πως η μόνη άβολη στιγμή, ήταν αυτή στην είσοδο του Πύργου, όταν κατά την άφιξη κανείς υποχρεώνεται να περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο από ειδική Μυστική Υπηρεσία , κάτι αντίστοιχο με αυτό που συμβαίνει στα αεροδρόμια.

Παρόλα αυτά, η Airbnb «κατέβασε» την αγγελία που ήταν διαθέσιμη για μήνες, όταν η New York Times προσπάθησε να επικοινωνήσει με την εταιρεία.