Το εξωτικό νησί του Μάρλον Μπράντο είναι ο ορισμός του Παραδείσου -Γιατί όλοι εκεί μπορούν να νιώσουν σαν ναυαγοί | 0 bovary.gr
Το εξωτικό νησί του Μάρλον Μπράντο είναι ο ορισμός του Παραδείσου -Γιατί όλοι εκεί μπορούν να νιώσουν σαν ναυαγοί | 0 bovary.gr
ΝΗΣΙ ΜΑΡΛΟΝ ΜΠΡΑΝΤΟ

Το εξωτικό νησί του Μάρλον Μπράντο είναι ο ορισμός του Παραδείσου -Γιατί όλοι εκεί μπορούν να νιώσουν σαν ναυαγοί


Ήταν το 1962 όταν ο Μάρλον Μπράντο ερωτεύτηκε την ατόλη Τετιαρία στη Γαλλική Πολυνησία στα γυρίσματα της ταινίας «Ανταρσία του Μπάουντι».

5 χρόνια μετά ο σταρ την αγόρασε θέλοντας έτσι να την μετατρέψει στο δικό του προσωπικό παράδεισο.

Και τα κατάφερε, φτιάχντοντας εκεί το πολυτελέστατο θέρετρο «The Brando».

Το θέρετρο διαθέτει 35 ιδιωτικές βίλες, με την καθεμία να έχει την δική της πισίνα και παραλία κάτι που δίνει την αίσθηση σε όποιον είναι εκεί πως είναι εντελώς μόνος του στο νησί. Ακόμη και ανάμεσα στα θέρετρα υπάρχουν ξεχωριστοί δρόμοι που οδηγούν στο καθένα, ενώ όλα τα εστιατόρια είναι έτσι διακοσμημένα, ώστε ο καθένας να μπορεί να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα σε μικρές απόμερες γωνίες, έχοντας την τέλεια απομόνωση.

Πραγματικά, το θέρετρο «The Brando» είναι το κατάλληλο μέρος για όποιον θέλει να νιώσει ότι είναι εντελώς μόνος του (με το ταίρι του), σαν ναυαγός, έστω και μέσα στην πολυτέλεια, στο μαγευτικό αυτό νησί. 

Για τη διασκέδαση των ενοίκων του θερέτρου υπάρχει ένα μπιτς μπαρ και ένα εστιατόριο όπου το μενού έχει την υπογραφή του βραβευμένου με αστέρι Μισελέν, Γκάι Μάρτι. 

Οι μαγευτικές βίλες 

Και μπορεί ο Μάρλον Μπράντο όταν επισκεπτόταν το αγαπημένο του νησί να έμενε σε ένα λιτό σπιτάκι (το οποίο στέκει ακόμη εκεί), αλλά όλοι οι επισκέπτες του νησιού μένουν σε πολυτελείς βίλες, 35 τον αριθμό, που έχουν ανεγερθεί στην ατόλη. Ολα τους φυσικά δίπλα στα τιρκουάζ νερά, σε ένα περιβάλλον μοναδικό και ιδιαίτερο, πολυτελές και άνετο. 

Με το υπνοδωμάτιο κάθε καταλύματος να έχει θέα στη θάλασσα και να δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στα δωμάτια-ντουλάπα και το μπάνιο, όποιος αποφασίσει να το επισκεφτεί σίγουρα δεν θα θέλει να φύγει.

Συγκεκριμένα, κάθε πολυτελής βίλα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, μία τεράστια αίθουσα με γραφείο και τηλεόραση, βολικούς καναπέδες και μεγάλο εξωτερικό και εσωτερικό μπάνιο.

Υπάρχουν ακόμη ξεχωριστά δωμάτια που χρησιμεύουν ως δύο ξεχωριστές γκαρνταρόμπες. Στη μέση τους βρίσκεται το μπάνιο. 

Και μπορεί να βρίσκεστε στη μέση του πουθενά, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα είστε και αποκομμένοι από την τεχνολογία. Κάθε βίλα είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Περιλαμβάνει δηλαδή σύστημα ηχείων Bluetooth και οθόνη στο υπνοδωμάτιο που υπερυψώνεται (για να μην κρύβει την θέα) και θυμίζει κινηματογράφο.

Για να πάει κάποιος εκεί θα πρέπει να ταξιδέψει με αεροπλάνο, το οποίο παραχωρεί μόνο η εταιρία του «The Brando», ενώ το θέρετρο απλώνεται και στις δύο μεριές του νησιού. Οσο για τις τιμές.... αναλόγως τα πακέτα και τη βίλα που θα επιλέξει να μείνει (δείτε αναλυτικά εδώ).

 

Βέβαια υπάρχουν και δραστηριότητες για όσους αποφασίσουν να βγουν και εκτός της βίλας τους με τους επισκέπτες να μπορούν να κάνουν μαθήματα παραδοσιακών χορών, να περιηγηθούν στο μέρος με τα πόδια ή με σκάφος και να παίξουν τοπικό μπάσκετ. Το καλό (κυρίως για τις γυναίκες) είναι πως εκεί δεν πρόκειται να συναντήσεις ποτέ κουνούπια, καθώς οι επιστήμονες έχουν «κάνει τα μαγικά τους» αποτρέποντας τα θηλυκά έντομα να γεννήσουν τα αβγά τους στο νησί.

Για τους πιο περιπετειώδεις τα extreme sports δεν λείπουν από τον κατάλογο με το καγιάκ να είναι το επικρατέστερο εκεί, ενώ τα ρηχά νερά της λιμνοθάλασσας είναι ιδανικά για όσους απλά θέλουν να χαλαρώσουν στα... ανοιχτά. ‘

Τέλος υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να φας στο νησί. Από το να γευτείς παραδοσιακά σνακ, ποτά και καρύδες δίπλα στην θάλασσα, μέχρι να απολαύσεις τοπικά εδέσματα στα εστιατόρια του θέρετρου, ή απλά να γευτείς το μοναδικό φαγητό του βραβευμένου σεφ με αστέρι Μεσελέν, Γκάι Μάρτι.

Φωτογραφία: thebrando.com