thesafaricollection.com
thesafaricollection.com
GIRAFFE MANOR - GIRAFFE MANIA

Το ξενοδοχείο στην Κένυα που τρως πρωινό παρέα με...καμηλοπαρδάλεις [εικόνες]


Πως θα σας φαινόταν να μοιραζόσασταν το πρωινό σας με μία καμηλοπάρδαλη; Να ξυπνούσατε και να βλέπατε μία καμηλοπάρδαλη να σας κατασκοπεύει από το παράθυρο του ξενοδοχείου σας; Πιστεύετε ότι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί; Κάνετε μεγάλο λάθος! Μέσα σε ένα δάσος 142 στρεμμάτων του προαστίου Λανγκάτα στο Ναϊρόμπι της Κένυας, το ξενοδοχείο Giraffe Manor φιλοξενεί επισκέπτες που βρίσκονται στην περιοχή και όπως υποδηλώνει και το όνομά του... καμηλοπαρδάλεις!

Χτισμένο το 1930, το γραφικό πέτρινο σπίτι του κτήματος προσελκύει οικογένειες και ζευγάρια από όλο τον κόσμο, προσφέροντας μία ευχάριστη διαμονή, την οποία κάνει ακόμη πιο διασκεδαστική η παρουσία των όμορφων ζώων. Οι καμηλοπαρδάλεις κυκλοφορούν ελεύθερες στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, κάνουν απρόσμενες επισκέψεις στην αίθουσα του πρωινού και δεν διστάζουν να κοιτάξουν από τα παράθυρα των δωματίων τους ανυποψίαστους πελάτες. Το σίγουρο όμως είναι πως η εμπειρία είναι μοναδική.

Το Safari Collection, του οποίου είναι ιδιοκτησία το ξενοδοχείο, δίνει μία μικρή γεύση από την μοναδική εμπειρία που προσφέρει το Giraffe Manor μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ενώ το hashtag #giraffemanor κατακλύζει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες των πελατών. Πάρτε μία μικρή γεύση και αν αποφασίσετε ποτέ να επισκεφτείτε το Ναϊρόμπι... ξέρετε που θα μείνετε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακόμα να πειστείτε;