Instagram /sketchlondon
Instagram /sketchlondon
SKETCH

Τέχνη και τσάι στην πιο παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα του Λονδίνου


Θα μπορούσαν άραγε τα πάντα στη ζωή να είναι ροζ;

Η απάντηση είναι μάλλον αρνητική, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε, αφού υπάρχει ένα μέρος στον πλανήτη που είναι βουτηγμένο σε αυτό το χρώμα και αποτελεί κορυφαίο προορισμό για τους λάτρεις της γαστρονομίας, του τσαγιού και φυσικά του ροζ!

Ο λόγος για τον υψηλής αισθητικής πολυχώρο Sketch στο Λονδίνο, του οποίου το σκηνικό συνθέτουν ροζ βελούδινα φουσκωτά καθίσματα, ροζ ταβάνι, φωτιστικά σε μπρονζέ τόνους, κινούμενα σχέδια στους τοίχους, μυστήριοι σερβιτόροι και πολύχρωμα κέικ που κλέβουν την παράσταση και γίνονται talk of the town.

Το Sketch είναι μια δημιουργία του Αλγερινού εστιάτορα Μουράντ Μαζούζ και του Γάλλου μάστερ σεφ Πιέρ Γκανιέρ (από τους τοπ της γαστρονομικής σκηνής του Λονδίνου), με έμφαση στο ταλέντο και τη δημιουργικότητα, σε συνδυασμό με τη γαστρονομία.

Γυναίκες που αγαπούν τη φινέτσα και την κομψότητα επισκέπτονται το εστιατόριο- μπαρ, για να πάρουν το τσάι τους, απολαμβάνοντας εκλεκτές ποικιλίες, που σερβίρονται αριστοκρατικά.

Χωρίζεται σε πέντε τμήματα μεταξύ των οποίων το τμήμα «Gallery», όπου τακτικά αλλάζουν τα πάντα, από τα πατώματα, τα καθίσματα, τα χρώματα, όλα ανάλογα με τον καλλιτέχνη που εκθέτει τα έργα του σε αυτό.

Εδώ η σύγχρονη τέχνη είναι μέρος της ίδιας της εμπειρίας!