Ενα από τα τοπ σπίτια στην Ελλάδα για την Airbnb | 0 bovary.gr
Ενα από τα τοπ σπίτια στην Ελλάδα για την Airbnb | 0 bovary.gr
15|05|2017 12:03
SHARE
ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ

Ενα από τα τοπ σπίτια στην Ελλάδα για την Airbnb


Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς διακοπών, μεταξύ των Ευρωπαϊκών χωρών -και όχι μόνο.

Από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μέχρι το τελευταίο νησάκι των Δωδεκανήσων και τη Γαύδο, ορδές τουριστών αναζητούν καταλλύματα μέσω διαδικτύου και οι πιο ενημερωμένοι, εντοπίζουν τα καλύτερα.

Εκτός από τις -κάθε τύπου- ξενδοχειακές μονάδες, μεγάλο ρόλο πλέον στον χάρτη των καταλλυμάτων παίζει και η ενοικίαση σπιτιών ή δωματίων μέσω Airbnb. 

Εδώ υπάρχουν τα Top σπίτια αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα , όσον αφορά βίλες και μπάνγκαλόους. Υπάρχει όμως ένα σπίτι που όλοι μα όλοι θα ζηλέψουμε.

Πρόκειται για ένα σπίτι-σπηλιά στην Οία της Σαντορίνης. 

Το πολυτελές σπήλαιο Hector που βρίσκεται στον μοναδικό βράχο της Καλντέρας για πάνω από 250 χρόνια, ανακαινίστηκε πλήρως το 2016. 

Το εσωτερικό του σπιτιού των 35 τετραγωνικών μέτρων, μπορεί να φιλοξενήσει 2-4 άτομα. Περιλαμβάνει ενσωματωμένο king size κρεβάτι και δύο ενσωματωμένους καναπέδες-κρεβάτια.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, ενώ και στον εσωτερικό αλλά και στον εξωτερικό χώρο, υπάρχουν θερμαινόμενα τζακούζι.

Στην ιδιωτική βεράντα υπάρχει χώρος για χαλάρωση, φαγητό ή ακόμα και ηλιοθεραπεία, με φόντο την πιο εκπληκτική θέα της Σαντορίνης: το ηφαίστειο, το βράχο της καλντέρας και το νησί της Θηρασιάς.

To κόστος ανα ημέρα ανέρχεται στα 295 ευρώ.