ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΣΤΑΡ

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ο Τζόνι Ντεπ και η Βανέσα Παραντί είναι γονείς μιας σταρ


Ελάχιστες φορές την έχουμε δει να χαμογελά μπροστά στον φωτογραφικό φακό αλλά εκείνος, ακόμα κι αν του χαμογελά σπάνια, την έχει ερωτευτεί. Ναι, η Lily Rose Depp φαίνεται να είναι βαθιά μελαγχολικό κορίτσι αλλά η αινιγματική θλίψη που μπορεί να εκπέμπεται από τα μάτια της την καθιστά ένα από τα πιο γοητευτικά κορίτσια της διεθνούς showbiz.

Με μπαμπά τον Johhny Depp και μαμά την Vanessa Paradis, η Lily Rose Depp, έχοντας κάνει ήδη τα πρώτα βήματα σε modelling και υποκριτική κέντριζει το ενδιαφέρον των media σε κάθε της βήμα.

 

Οι γονείς της υπήρξαν ζευγάρι για περισσότερο από μια δεκαετία, από το 1998 μέχρι το 2012. Δεν παντρεύτηκαν ποτέ αλλά απέκτησαν την ίδια και τον αδελφό της, John. Κορίτσι αντισυμβατικό, με στάση ζωής που δεν ξεφεύγει από τις νόρμες που η ίδια έχει θέσει. Στα 16 της χρόνια έγινε το νεότερο μέλος πιο ανοιχτής σεξουαλικά οικογένειας στην οποία δεν χρειάζεται να δηλώνεις ετερόφυλος 100%. Η φωτογράφος και ακτιβίστρια Τillett Wright ήταν η εμπνεύστρια του project στο οποίο 10.000 άτομα πόζαραν και δήλωσαν ο,τιδήποτε άλλο εκτός από straight. Στο περιοδικό ΙD έκανε την αποκάλυψη για την σεξουαλική της ταυτότητα δηλώνοντας ευθέως ότι είναι ομοφυλόφιλη. Η πατέρας της δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος μπροστά στις εξελίξεις της ζωής της.

 

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «H Lily Rose έχει χιλιάδες followers στα social media και όλοι εξεπλάγησαν. Εγώ όχι. Γνώριζα για την επιλογή της γιατί μου λέει τα πάντα χωρίς φόβο. Είμαστε δεμένοι και δηλώνω υπερήφανος για την σχέση που έχουμε. Τα παιδιά παίρνουν πάντα τις δικές τους αποφάσεις και πιστεύω ότι το μόνο που κάνεις ως γονέας είναι να τους παρέχεις στήριξη και ασφάλεια. Όσον αφορά το modelling είναι κάτι που δεν περίμενα να γίνει τόσο νωρίς. Είναι αστείο να βλέπεις την κόρη σου να μεταμορφώνεται από μωρό σε κορίτσι και ξαφνικά να γίνεται γυναίκα. Την κόρη μου την ανακάλυψε ο Karl Lagerfeld. Ο ίδιος είχε ανιχνεύσει και το ταλέντο της μαμάς της, στην ίδια ηλικία. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι είναι ένα όμορφο κορίτσι και όλα γίνονται τόσο γρήγορα».

 

Η Lily Rose Jepp έγινε γρήγορα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα, ανερχόμενα πρόσωπα στον χώρο της μόδας, κάνοντας μια εμπορική κίνηση που έδειξε την διορατικότητά της. Έγινε το πρόσωπο της Chanel ακολουθώντας τα μονοπάτια ζωής της μητέρας της μιας και η Vanessa Paradis είναι πρέσβειρα του οίκου από το 1990. Ο Κarl Lagerfeld έχει δηλώσει για την Lily Rose: «Είναι εκπληκτική, είναι ένα νεαρό κορίτσι που έχει όλα τα προσόντα μιας σταρ».

 

 

Μετά την συμμετοχή της στην ταινία «Χορεύτρια», ήρθε ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στην ταινία της Rebecca Zlotowski, Planetarium. Η Lily Rose Deppy τελικά έχει τόσα πολλά πράγματα να δώσει ή απλώς άδραξε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν αξιοποιώντας απλά το... βαρύ όνομά της; Αν την αντέξει το σκοινί, θα φανεί...