Apimages
Apimages
20|02|2018 12:40
SHARE
JENNIFER LAWRENCE

H Jennifer Lawrence βγήκε στο Λονδίνο φορώντας το πιο chic σύνολο


Η διάσημη ηθοποιός έκανε στους δρόμους του Λονδίνου μια υπέροχη εμφάνιση.

Η σταρ του Χόλιγουντ είναι ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν συχνά τα media, πότε με την μοναδική της ερμηνεία, πότε με τις αστείες της γκριμάτσες μπροστά στον φακό και πότε με τα κομψά και αναμφίβολα στιλάτα λουκ της. Είναι μια από τις γυναίκες με έντονη προσωπικότητα και φλογερό ταμπεραμέντο με πολλούς θαυμαστές αλλά και haters.

Όπως και να έχει η Αμερικανίδα ηθοποιός, βραβευμένη με Όσκαρ και μία από τι πιο ακριβοπληρωμένες της βιομηχανίας του κινηματογράφου, έχει μια εντυπωσιακή και δυναμική παρουσία στο χώρο. Η ίδια μετά και από την λαμπερή εμφάνιση της στα Bρετανικά βραβεία BAFTA 2018 δήλωσε πως θα απέχει για έναν χρόνο από την υποκριτική. Για τις ανάγκες προώθησης της τελευταίας της ταινίας Red Sparrow βρέθηκε στο Λονδίνο.

Eκεί, την θαυμάσαμε μέσα στο πιο διαχρονικά κομψό outfit.

Η γνωστή και πολύ όμορφη ηθοποιός, χθες το βράδυ δείπνησε σε εστιατόριο του Λονδίνου, φορώντας ένα κατακόκκινο, μίντι φόρεμα με body conscious εφαρμογή, κλασικό καμηλό παλτό ριγμένο στους ώμους της και μίνιμαλ strappy ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μαύρο χρώμα. Τα μαλλιά της έπεφταν χαλαρά και οι καλοσχηματισμένες, ξανθές της μπούκλες, πλαισίωναν όμορφα το πρόσωπο της. Το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό και ελαφρύ, με ζεστές αποχρώσεις στα μάτια και απαλό ροζ lip gloss στα χείλη.

Η Jennifer με αυτό το λουκ μας θύμισε την αξία του κλασικού. Συνδυάζοντας basic κομμάτια κατάφερε όλα τα βλέμματά να στραφούν πάνω της και απέδειξε πως less is more.

Ζηλέψαμε αυτήν την εμφάνιση και θα την αντιγράψουμε στην επόμενη κιόλας, επίσημη μας έξοδο.

Splashnews
Splashnews