ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ

Οι τρυφεροί μπαμπάδες του Χόλιγουντ


Μπορεί η αναγνωρισιμότητα και τα χρήματα να άλλαξαν την ζωή τους, ωστόσο μετά τον ερχομό των παιδιών αντίκρισαν τον κόσμο με άλλα μάτια. Έγιναν ακόμα πιο τρυφεροί, ακόμα πιο προστατευτικοί. Οι μπαμπάδες του Χόλιγουντ δεν διαφέρουν από τους υπόλοιπους σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Έχουν τις ίδιες αγωνίες, τα ίδια όνειρα για τα παιδιά τους. Η διαφορά είναι ότι στις δημόσιες εμφανίσεις τους με εκείνα καραδοκεί ο φωτογραφικός φακός για να τους απαθανατίσει. Τα φιλιά, οι αγκαλιές, οι συμβουλές, η προστατευτικότητα, η ασφάλεια είναι αυτά που κάθε γονέας σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη κι αν βρίσκεται επιστρατεύει για να μεγαλώσει τα παιδιά του. Απλά τα παιδιά των διασήμων σταρ κουβαλούν κάτι επιπλέον: το πασίγνωστο επίθετο του μπαμπά τους!

Ρόμπι Γουίλιαμς

“Δεν πίνω πια και σπάνια καπνίζω” έχει δηλώσει ο Ρόμπι Γουίλιαμς. Αν αναρωτιέστε πού οφείλεται η μεγάλη αλλαγή του, η απάντηση βρίσκεται στην κόρη του, Τheo.

David Beckham

 

 

Η μικρή Xάρπερ γλύκανε ακόμα περισσότερο την ζωή του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους δεν σταματούν και ο γλυκός μπαμπάς δεν σταματά τα φιλιά και τις αγκαλιές με την κορούλα του.

Έντι Μέρφι

 

Aχώριστος με την κορούλα του ο Έντι Μέρφι που μπορεί να έχει πολλά πολλά αλλά η μικρή Zola Ivy είναι η μεγάλη του αδυναμία. Η φωτογραφία αποτυπώνει το δέσιμό τους.

Mπεν Άφλεκ

 

 

Η μικρή Violet είναι η μεγάλη αδυναμία του ηθοποιού. Είναι ένας μπαμπάς, αφοσιωμένος σε εκείνη και μεγάλο μέρος από την ημέρα του είναι αφιερωμένο σε εκείνη.

Κόλιν Φάρελ

 


“Κάθε μέρα καταφέρνει να ξεπερνάει τον εαυτό του και κατακτάει κάτι καινούριο. Είναι απίθανος” έχει δηλώσει ο Κόλιν Φάρελ για τον γιο του, Τζέιμς. Ο Τζέιμς πάσχει από το Σύνδρομο Άνγκελμαν, μια νευρο- γενετική διαταραχή με συμπτώματα όπως επιληπτικές κρίσεις, σπασμωδικές κινήσεις, διαταραχές ύπνου, διανοητική και αναπτυξιακή αναπηρία.

Ορλάντο Μπλουμ

 

 

Ο Oρλάντο Μπλουμ είναι αφοσιωμένος στο μεγάλωμα του γιου του. Η Μιράντα Κερ έχει δηλώσει χαρακτηριστικά στο People για τον Flynn: “Eίναι αξιολάτρευτος και υπέροχος. Απολαμβάνουμε τη ζωή μαζί του”.