ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ

Οι διάσημοι πρώην που έμειναν φίλοι!


Οι ερωτικές σχέσεις όταν ρίχνουν αυλαία, κοινή συναινέσει ,αφήνουν μια όχι τόσο πικρή ανάμνηση στο μυαλό των συντρόφων.

Κάθε πρώην ή νυν σύντροφος είναι κομμάτι της ζωής μας. Είναι ένα σύνολο εικόνων άλλων γλυκών, άλλων όχι τόσο. Όπως και να χει, όταν μια ερωτική σχέση τελειώνει, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι χάνεται η επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων. Κάποιοι διατηρούν, μάλιστα, φιλικές σχέσεις με το πρώην έτερον ήμισυ. “Πολιτισμός” αναφωνούν κάποιοι. Δεν είναι θέμα πολιτισμού, τελικά. Είναι θέμα συναισθημάτων. Πιο δυνατών από έναν καβγά, μια έντονη διαφωνία, την ρουτίνα που έφερε την ρήξη. Διάσημοι σταρ απέδειξαν ότι η σχέση με τον πρώην σύντροφό τους είχε γερά θεμέλια και η αγάπη δεν χάθηκε στην πορεία της ζωής τους. Διάσημοι πρώην που έμειναν φίλοι....

 

Kate Hudson & Matt Bellamy

To ζευγάρι χώρισε το 2014, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια αρραβώνα. Mετά τον χωρισμό τους, συνέχισαν να βγαίνουν μαζί και να διατηρούν άψογες φιλικές σχέσεις.

 

Mindy Kaling & BJ Novak

Χώρισαν το 2004 μετά από μια on-off σχέση. Oι US Office σταρ έχουν τόσο φιλική σχέση που σχεδιάζουν να γράψουν βιβλίο μαζί... για τον ρομαντισμό!

 

Kate Hudson & Chris Robinson

Η Kate Hudson και ο Chris Robinson παντρεύτηκαν την Πρωτοχρονιά του 2010, το ζευγάρι χώρισε το 2006 και το διαζύγιο ακολούθησε ένα χρόνο μετά. “Aγαπώ τον Chris πολύ.. Μιλάμε ακόμα κάθε μέρα” έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Kate Hudson.

 

Cameron Diaz & Justin Timberlake

Χώρισαν το 2007 μετά από τρία χρόνια σχέσης. Μετά τον χωρισμό τους, η Κάμερον και ο Τζάστιν δούλεψαν μαζί. H ηθοποιός δήλωσε στο US weekly: “O Justin κι εγώ πάντα γελούσαμε πολύ μαζί. Δεν υπήρχε άλλος να είναι καλύτερος σε αυτό το κομμάτι”.

 

 

Liam Hemsworth & Miley Cyrus

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιούνιο του 2013 μετά από 3 χρόνια σχέσης. H Μiley είχε απαθανατιστεί χωρίς το δαχτυλίδι της τον Μάρτιο του 2013 και το ζευγάρι παραδέχτηκε τον χωρισμό του. Ο Liam αποκάλυψε ότι θα παραμείνει ο καλύτερος φίλος με την πρώην σύντροφό του. Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο Australia’s Sunday Night television show είχε δηλώσει: “Aγαπώ τον Liam και ο Liam με αγαπά”.

 

Hugh Grant & Elizabeth Hurley

Ο Hugh και η Liz ήταν μαζί 13 χρόνια, χώρισαν το 2000. Το ζευγάρι διατήρησε άριστες φιλικές σχέσεις και μάλιστα ο η ηθοποιός επέλεξε τον πρώην σύντροφό της για νονό του γιο της, Damian.

 

Chris Martin & Gwyneth Paltrow

Η Γουίνεθ Πάλτροου και ο Κρις Μάρτιν χώρισαν μετά από 11 χρόνια γάμου. Παραδέχτηκαν τον χωρισμό τους μέσα από ανοιχτή επιστολή και ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε γεύμα αρκετές φορές μετά τον χωρισμό.