HUMANITARIANS

Οι μεγάλες σταρ και το φιλανθρωπικό τους έργο


Ανάμεσα στις γυναίκες του Χόλιγουντ που θαυμάζουμε για το ταλέντο τους, υπάρχουν κι εκείνες που σε κάνουν να τις λατρέψεις μονομιάς, χάρη στο φιλανθρωπικό τους έργο.

Κι αν μέχρι τώρα πίστευες πως οι διάσημες celebrities διακατέχονται από τεράστιο εγωισμό, το διαψεύδουμε.

Κάποιες παλεύουν σκληρά για να γίνει ο κόσμος καλύτερος. Αφιερώνουν χρόνο από την προσωπική τους ζωή σε κοινωνικές δράσεις. Επενδύουν χρήματα σε αγαθοεργίες και αναδεικνύουν την ανθρώπινη πλευρά του χαρακτήρα τους. Γιατί πέρα από σταρ δεν παύουν να παραμένουν άνθρωποι.

Η παρακάτω λίστα είναι παράδειγμα προς μίμηση!

  • Σακίρα

Ενδεχομένως να έχεις χορέψει όλα τις τραγούδια και να έχεις προσπαθήσει να μιμηθείς το λίκνισμα της, όμως αγνοείς πιθανότατα την ενεργό συμμετοχή της στη φιλανθρωπία, αφού έχει τιμηθεί για την ίδρυση της Οργάνωσης που χτίζει και συντηρεί ειδικά σχολεία για φτωχά και ορφανά παιδιά σε πόλεις της Κολομβίας, ενώ δίνει ποσοστά από τα έσοδα των συναυλιών της για καλό σκοπό.

 

 

  • Αντζελίνα Τζολί

Γνωστή για την απαράμιλλη ομορφιά της, τα έξι παιδιά της και το διαζύγιο με τον Μπραντι Πιτ, όμως είναι πρέσβειρα καλής θέλησης και έχει προσφέρει βοήθεια σε χώρες του Τρίτου Κόσμου τόσο σε οικονομικό, όσο και σε ηθικό επίπεδο.

 

 

  • Σαρλίζ Θερόν

Η ξανθιά καλλονή του Χόλιγουντ πέρα από υποκριτικό ταλέντο, συγκεντρώνει χρήματα για παιδιά της Αφρικής, ενώ δεν δίστασε ακόμα και να δημοπρατήσει ένα φιλί της για καλό σκοπό. Είναι η δημιουργός του Charlize Theron Africa Outreach.

 

 

  • Όπρα Γουίνφρεϊ

Έχει συμβάλλει στη δημιουργία ιδρύματος για γυναίκες που βρίσκονται σε ανάγκη και έχει προσφέρει τετρακόσια εκατομμύρια σε φιλανθρωπίες.