Φωτογραφία: AP
Φωτογραφία: AP
29|03|2019 18:53
SHARE
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Έσπασε κάθε ρεκόρ ο Νίκολας Κέιτζ -Παντρεύτηκε και χώρισε μέσα σε τέσσερις μέρες


Ούτε το status του στα Social Media δεν πρόλαβε να αλλάξει ο ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ, αναφορικά με την προσωπική του κατάσταση, αφού μέσα σε τέσσερις μέρες κατάφερε να παντρευτεί και να χωρίσει. 

Δεν είναι λίγοι οι celebrities που έχουν μείνει στην ιστορία για τους σύντομους γάμους τους. Η Κιμ Καρντάσιαν και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για παράδειγμα έδειξαν πρώτες το δρόμο. Αλλά και στην εγχώρια σόουμπιζ, ο Απόστολος Γκλέτσος παντρεύτηκε με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και χώρισε μέσα σε έναν μήνα. 
Οι τέσσερις μέρες ωστόσο ακούγονται εξωπραγματικές. 

Μόλις έγινε γνωστός ο γάμος του 55χρονου ηθοποιού με την 34χρονη makeup artist Έρικα Κοΐκε και τα ταμπλόιντς τύπωναν τα πρωτοσέλιδα, ο Νίκολας Κέιτζ ζητούσε έξαλλος την ακύρωση του γάμου. Και αν αυτή δεν ήταν δυνατή, το διαζύγιο. 

Σύμφωνα με το Us Weekly το ζευγάρι έβγαινε για έναν χρόνο πριν κάνει το μεγάλο βήμα. Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στο Σαν Χουάν, του Πουέρτο Ρίκο τον Απρίλιο του 2018, και προφανώς παντρεύτηκαν στις 23 Μαρτίου. 
Ο ηθοποιός υπέβαλε αίτηση ακύρωσης στις 27 Μαρτίου.

 

 

Η Έρικα Κoΐκε ήταν η τέταρτη σύζυγος του Κέιτζ μετά την Πατρίσια Αρκέτ την Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και την Άλισε Κιμ -με την τελευταία έμειναν μαζί για περισσότερα από δέκα χρόνια πριν το διαζύγιο το 2016.

Λίγο πριν τον γάμο τους η Daily Mail δημοσίευσε βίντεο, στο οποίο ο Νίκολας Κέιτζ καυγαδίζει με την σύντροφό του καθώς πάνε να βγάλουν τις άδειες γάμου. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ο ηθοποιός ήταν μεθυσμένος.

H Έρικα Κοΐκε. Φωτογραφία: Splash Image/Ideal Image
H Έρικα Κοΐκε. Φωτογραφία: Splash Image/Ideal Image