Instagram
Instagram
HALLOWEEN

Κάιλι Τζένερ, όπως Κριστίνα Αγκιλέρα -Εντυπωσιακή


Τι κι αν η Κάιλι Τζένερ ήταν μόλις πέντε ετών, όταν η Κιστίνα Αγκιλέρα κυκλοφόρησε το πιο σκανταλιάρικο κομμάτι της «Dirrty» το 2002; 

Φαίνεται ότι το βίντεοκλιπ του συγκεκριμένου τραγουδιού άσκησε μεγάλη επιρροή στο νεαρό μέλος της διασημότερης οικογένειας του πλανήτη -Καρντάσιαν – αφού αποφάσισε όχι μόνο να μιμηθεί τη δημοφιλή τραγουδίστρια, αλλά να την αντιγράψει τόσο πιστά για χάρη του Halloween, που θα μπορούσες να πεις ότι πρόκειται για σωσία.

 


Η Κάιλι φόρεσε ένα σουτιέν με λευκές και κόκκινες ρίγες σαν αυτό του βίντεοκλιπ, πρόσθεσε ακόμα ψεύτικη μύτη και σκουλαρίκι στο κάτω χείλος, μαύρα εξτένσιον, ενώ όπως θα δεις και το μακιγιάζ ήταν ακριβώς το ίδιο με της Αγκιλέρα- σμόκι στα μάτια και διάφανα χείλη.

 

 

 


Όσο για το παντελόνι, ήταν τόσο προκλητικό που άφηνε εκτεθειμένα τα οπίσθια της και το κατακόκκινο εσώρουχο.

 

 

 

 

 


Η Κάιλι ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Ίνσταγκραμ και σχετικό βίντεο, στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει τη μεταμφίεση αυτή και να χορεύει.

 

 

Δες την Κάιλι και την Κριστίνα δίπλα δίπλα για να συγκρίνεις. Η ομοιότητα είναι εκπληκτική!

 

 

Η ίδια η Αγκιλέρα ανέβασε τη φωτογραφία της Κάιλι Τζένερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ γράφοντας « YAASSSSS".....Killin it Kylie Jenner, yes to dirrty 2016!! Get it girrrl!!! », εννοώντας με απλά λόγια ότι η μικρή καλλονή αποθέωσε το look!