ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Red Carpet εμφανίσεις της Εϊμι Ανταμς


Οι μεγάλες βραδιές του Χόλιγουντ κρατούν το ενδιαφέρον μας πάντοτε ζωντανό, τις περισσότερες βέβαια φορές γιατί οι διάσημοι αστέρες ξέρουν πολύ καλά πως να μας εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Οι σπουδαίες και ταλαντούχες κυρίες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, λάμπουν από την κορυφή μέχρι τα νύχια και ποζάρουν μπροστά από τους φωτογράφους προκαλώντας πανικό στα φλας.

Ωστόσο, το μήνα Νοέμβριο εμείς ξεχωρίζουμε την Έιμι Άνταμς, που ετοιμάζεται να «χτυπήσει» με δυο ταινίες.

Η επί πέντε φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παίρνει τώρα από εμάς το βραβείο των πιο κομψών red carpet εμφανίσεων!

Γνωστή για την αυτοπεποίθηση της ως προς την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και για την προσωπική οπτική της ως προς τη μόδα, ξέρει πάντοτε ποια δημιουργία υψηλής ραπτικής από την πασαρέλα θα της ταιριάξει γάντι.

Αυτή είναι η απόδειξη μέσα στα χρόνια...

  • Το 2008 εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μια πράσινη τουαλέτα by Proenza Schouler, ενώ είχε ομολογήσει, ότι το χρυσό τσαντάκι που κρατούσε ήταν άδειο!

 

  • Στα 85α Academy Awards στο Dolby Theater, η ηθοποιός με μακρύ φόρεμα Oscar de la Renta, που όπως έχει πει η ίδια, το συγκεκριμένο brand έχει ντύσει πολλά από τα είδωλα της.

 

  • Η ηθοποιός στα 71α Annual Golden Globe Awards το 2014, με κόκκινη δημιουργία του οίκου Valentino.

 

  • Η Έιμι Άνταμς ως μια μοντέρνα Γκρέις Κέλι με navy τουαλέτα by Gucci, στα 86α Annual Academy Awards.

 

  • Πειραματίζεται συχνά με τα χρώματα και το 2015 επέλεξε να φορέσει ένα icy blue φόρεμα με την υπογραφή του Atelier Versace, μια απόχρωση που ταίριαζε απόλυτα με τα μάτια της.

 

  • Το 2011 εκθαμβωτική όσο ποτέ μέσα στην τουαλέτα της δια χειρός L'Wren Scott.