SOCIAL MEDIA & CELEBRITIES

Η Κένταλ Τζένερ επέστρεψε στο Ινσταγκραμ με νέο κόνσεπτ φωτογραφιών


Πριν από σχεδόν μια εβδομάδα το μοντέλο και ριάλιτι σταρ Κένταλ Τζένερ προκάλεσε ταραχή στους θαυμαστές της στα social media απενεργοποιώντας το λογαριασμό της στο Ινσταγκραμ, χωρίς καμία προειδοποίηση.

Ωστόσο, μετά από αυτήν την ολιγοήμερη αποχή και αποτοξίνωση, όπως η ίδια χαρακτήρισε την απουσία της σε συνέντευξη της στην Ellen DeGeneres, η Κένταλ επέστρεψε δυναμικά στα δρώμενα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, υιοθετεί ένα νέο κόνσεπτ στις φωτογραφίες που δημοσιεύει, οι οποίες φαίνεται ότι έχουν έναν πιο καλλιτεχνικό χαρακτήρα και συνοδεύονται από μια λεζάντα τύπου «all rights reserved», θέλοντας να δείξει πως όλες έχουν τραβηχτεί από την ίδια, σύμφωνα και με την προσωπική της ματιά. 

Παρακάτω βλέπετε τις τρεις πρώτες που κοινοποίησε έπειτα από βραδινή έξοδο της με φίλους.

Στην πρώτη φωτογραφία, απαθανάτισε ένα νεαρό, που δείχνει να ντρέπεται μπροστά στην κάμερα για το λόγο αυτό προσπαθεί να την αποφύγει και η Κένταλ έγραψε στη λεζάντα «shy boy by me», δηλαδή «ντροπαλό αγόρι, από μένα».

Εδώ το μοντέλο έχει φωτογραφίσει δύο νεαρούς, ο ένας εκ των οποίων είναι στενός της φίλος και η λεζάντα που ακολούθησε είχε τίτλο «Return of the mack by me».

Η τρίτη φωτογραφία έχει επίσης τραβηχτεί στον ίδιο χώρο διασκέδασης και σε αυτήν ποζάρει μια όμορφη κοπέλα, που χορεύει με τα χέρια ψηλά. Η Τζένερ εμπνευσμένη από αυτή τη στιγμή έγραψε στη λεζάντα « Happy by me».

 

Μήπως θα ασχοληθεί επαγγελματικά και με τη φωτογραφία;