SHOWBIZ NEWS

Χώρισαν και η Κέιτι Πέρι με τον Ορλάντο Μπλουμ -Το χρονικό μιας σύντομης σχέσης


Η πριγκίπισσα της ποπ Κέιτι Πέρι και ο γοητευτικός ηθοποιός της ταινίας «Αρχοντας των Δαχτυλιδιών», Ορλάντο Μπλουμ, αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, σύμφωνα με δημοσίευμα του In Touch Weekly.

Πηγή αποκάλυψε, πως ο Μπλουμ μετά τον εορτασμό του Χάλοουιν, δήλωσε στους φίλους του, ότι δεν είναι έτοιμος να προχωρήσει σε επισημοποίηση της σχέσης του με την Πέρι, δηλαδή σε γάμο και παιδιά, για το λόγο αυτό αποφάσισε να δώσει τέλος, μετά από δέκα μήνες.

Να θυμίσουμε πως και οι δύο σταρ είχαν υπάρξει στο παρελθόν παντρεμένοι, από τη μια ο Μπλουμ με το supermodel Μιράντα Κερ με την οποία έχει κι ένα γιο και από την άλλη, η Πέρι, με τον Βρετανό κωμικό Ράσελ Μπραντ.

Παρόλα αυτά μια άλλη πηγή από το κοντινό περιβάλλον της τραγουδίστριας υποστηρίζει ότι εκείνη έδωσε τέλος στο δεσμό αυτό, καθότι, αν και της άρεσε πολύ, ακολουθούσαν διαφορετικά μονοπάτια και είχε έρθει η στιγμή να προχωρήσει.

Οι δυο τους είχαν απασχολήσει με τις κοινές, άλλοτε προκλητικές εμφανίσεις τους τα μέσα ενημέρωσης.

Το χρονικό της σχέσης τους:

Η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ διατηρούσαν για χρόνια φιλικές σχέσεις, μέχρι τη στιγμή που έγιναν ζευγάρι, τον Ιανουάριο του 2016 και πιο συγκεκριμένα στα Golden Globes.

Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν όταν στις 21 Ιανουαρίου 2016, παρακολούθησαν μαζί την παράσταση «The Absolute Brightness», μετά την οποία κυκλοφόρησε στο Ινσταγκραμ του πρωταγωνιστή μια φωτογραφία από τα backstage και εκεί απεικονίζονταν οι δυο σταρ.

 

 

Στις 12 Φεβρουαρίου παρευρέθηκαν μαζί σε συναυλία της Αντέλ, ενώ πηγές αποκάλυψαν τότε πως οι δυο τους απολάμβαν τη βραδιά χορεύοντας και τραγουδώντας με φίλους.

Τον Απρίλιο η κατάσταση άρχισε να γίνεται πιο ξεκάθαρη, αφού με άνεση πια επέτρεπαν στο φωτογραφικό φακό να  τους απαθανατίζει στις εμφανίσεις τους και το πρώτο πλάνο ήρθε από το μουσικό φεστιβάλ Coachella στην Καλιφόρνια.

Στις 20 Μαϊου η Κέιτι Πέρι δηλώνει δημοσίως τη σχέση τους με μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Ινσταγκραμ και τρελαίνει τους θαυμαστές της! Οι δυο τους βρίσκονται στις Κάνες για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου και αποφάσισαν να ποζάρουν ξαπλωμένοι σε σκαλοπάτια φορώντας τα μπουρνούζια τους.

 

Τον Αύγουστο προκάλεσαν αίσθηση με τις διακοπές τους στην Ιταλία και τις γυμνές φωτογραφίες του Μπλουμ που κυκλοφόρησαν στα media.

Τον Οκτώβριο το ζεύγος Perrybloom μεταμφιέστηκε σε Κλίντον και Τράμπ και εμφανίστηκε σε πάρτι για τον εορτασμό του Χάλοουιν.

 

 

 

 

Σήμερα αυτή η σχέση αποτελεί παρελθόν...