Φωτογραφία: REX
Φωτογραφία: REX
24|11|2016 16:43
SHARE
ΣΤΕΦΑΝΙ ΓΟΥΛΚΟΦ

Αυτή είναι η γυναίκα που θα ντύσει την Μελάνια Τραμπ -«Στρατηγός» της Αννας Γουίντορ


«Γελάει καλά όποιος γελάει τελευταίος» θα σκέφτεται η Μελάνια Τραμπ για τους σχεδιαστές που αρνήθηκαν να σχεδιάσουν ρούχα γι’ αυτήν, μετά την εκλογή του συζύγου της στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Πλέον εξασφάλισε συνεργασία με την Στέφανι Γουίνστον Γούλκοφ, την μετρ του Met Gala, η οποία και θα επιμεληθεί την εμφάνιση της νέας Πρώτης Κυρίας στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ. Η επιλογή της δεν είναι τυχαία, αφού είναι μία από τις καλύτερες οργανώτριες πάρτι στο Μανχάταν, υπήρξε στέλεχος της Vogue, ήταν αυτή που συμμετείχε στον σχεδιασμό του γκαλά για πολλά χρόνια και είχε ενεργό ρόλο στην οργάνωση της επέκτασης της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης στο Lincoln Center.

  • H σχέση της με την Γουίντουρ

Η Στέφανι είναι από τις πιο γνωστές στο χώρο της μόδας και μάλιστα της έχουν δώσει το όνομα «Στρατηγός Γουίνστον», -παρατσούκλι που της έδωσε η μέντοράς της Άννα Γουίντουρ-. Μάλιστα, η Γουίντουρ είχε προσλάβει την Στέφανι ως υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων στην Vogue το 1998, ανοίγοντάς της έτσι την πόρτα για πολλές ακόμη συνεργασίες στο μέλλον. «Είναι υπέροχη», είχε πει κάποτε η Γουίντουρ για εκείνη.

Η δουλειά της όσον αφορά το Met Gala δεν ήταν και τόσο απλή, καθώς έπρεπε να συγκεντρώσει τους μεγαλύτερους σταρ στον κόσμο (και τους πιο πλούσιους) σε ένα από τα πιο καλά οργανωμένο και λαμπερά event που γίνεται κάθε πρώτη Δευτέρα του Μαΐου.

  • Η γνωριμία της με την Μελάνια

Σύμφωνα με την Telegraph, η Γούλκοφ έχει όλους τους σχεδιαστές στην ατζέντα της και γνωρίζει την Μελάνια περίπου 10 χρόνια. Εθεάθη μαζί της στις αρχές της εβδομάδας, στον πύργο του Τραμπ μαζί με τον Τομ Μπάρακ, που είναι ο επικεφαλής της τελετής ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντα Αμερικανού Προέδρου.

«Μην την υποτιμάτε επειδή είναι ήσυχη και επιφυλακτική. Έχει αυτοπεποίθηση και είναι σίγουρη για τις απόψεις της. Μπορεί να μη συμφωνεί πάντα σε ότι λέει ή κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ, αλλά πιστεύει στο γενικό καλό», φαίνεται να είχε πει η Γούλκοφ σε φίλη της πριν την έκβαση των εκλογών.

  • Η χλιδάτη ντουλάπα της

Η ίδια παντρεύτηκε τον Ντάβιντ Γουόλκοφ πριν 16 χρόνια, οργανώνοντας μόνη της τον υπερπολυτελή γάμο της. Έχουν μαζί τρία παιδία και ζούν στο Μανχάταν.

Βέβαια, δεν είναι γνωστό αν θα είναι και η προσωπική της σύμβουλος στιλ, αλλά η δική της ντουλάπα είναι γεμάτη από διάσημα brands όπως Ralph Lauren, Michael Kors, Tom Ford, πολλές τσάντες Hermes και μία μεγάλη συλλογή από κοσμήματα.

Φωτογραφίες: ΑP, WireImage, Harpers Bazzar